Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue
Nah, juz wybralem DK Fajnie sie nim leje mobki i w ogole. A Warlock bedzie moim altem  A tak w ogole questy DK wymiataja hahaha, jak takie sa w northrend to juz sie doczekac niemoge xD
|
Chodzi ci o te q typu "wsiądź na mojego smoka i rozwal xxxxxxxx undeadów"? Różnorodność - tak, dużo funu - może za pierwszym razem. A tak z ciekawości, w jakie drzewko talentów poszedłeś?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś
ty to zly wybrałeś przykład. Prot warrek jest praktycznie immortal na bg a zwlaszcza na av gdzie jest masa innych ludzi. Wytrzyma prawie wszystko i na solo ma z wszystkich supoer szanse. Tak samo wsg jezeli chodzi o zatrzymanie grupki ally staje taki w tuneliku i albo go zabiją albo nigdzie dalej nie ida. A zabic takiego gada to reszta grupy zdazy wrocic zanim to zrobia i bum head shot.
|
Ok gafa. No to może inny przykład: jest sobie pal, ma geara i na hil i na tank, jak potrzebują tanka bierze prot, jak hila bierze holy. Ale podobno to ma mieć jakiegoś cooldowna (24h?)
@Co do tematu profesji. Nie wiem jak z innymi, ale JC trochę przegięty, bo wystarczy wbić to 400 skilla i ma się gemy które śmiało można używać. No i w BS sockety, choć to akurat niezły pomysł. A najbardziej zawiodłem się na Titansteelach

Jeszcze niedawno po 400g ludzie kupowali, a teraz 150