Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2005, 14:20   #16
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
Domyślny Wtf??!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateusz the vampire
Witam wszystkich i oznajmiam że wracam na to forumm....blablabkabkaablbalabaabla...No więc koncówka była za***ista z tego powodu że 51lvl czy tam 61lvl niepatrzy że go <sex> ***ią orci i jeszcze zdjoł tarcze to chyba jakis debil po***any temat fajny dużo można sie pośmiac po prostu wielki matrikx Tibia hehehehehehehehe
LOL

Nie ma nic gorszego niż zboczony 12-latek na forum "że go <sex> ***ią orci (orci? co to?)" w dodatku mający nie wiecej niż 10 lvl. Grałeś kiedyś przynjamniej 25-lvlowym knightem??? Jak nie (a na pewno nie) to weź sie qrde zamknij, nie wypowiadaj sie na temat czegoś o czym (...) wiesz (srry jak zobaczyłem te durnoty to aż mnie poniosło) nawet jakby miał tarcze to nic by mu to nie dało!!! (może by przeżył 3 sekundy dłużej), poza tym jak sie idzie lać na solo lepsze potworki np. zerki albo leadery to sie bierze two-handy, a przez ten spawn tam chyba było z 5 warlordów nie miał szans przeżyć!! Nie wiem z czego tu sie śmiać ty bys padł na 1 wariorze. Jakbym był modkiem to już byś miał bana

Ps. naucz sie pisać i lepiej nie bluzgaj, bo uwierz mi, ze sfrustrowanym 12-latkom nie wolno wszystkiego (sam mam 13 ale jak widze coś takiego to mnie bierze )

Ps.2 Twojego podpisu nie bede komentować chociaż pośmiać sie jest z czego

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!

Ostatnio edytowany przez Hellraider - 25-01-2005 o 14:22. Powód: Wcześniej nie zauważyłem podpisu
Hellraider jest offline   Odpowiedz z Cytatem