Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2008, 21:13   #12570
Joseamnesia
Użytkownik Forum

Joseamnesia's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2008
Lokacja: Kamionka

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danera
Poziom: 79
Skille: 87/71
Poziom mag.: 18
Domyślny

heh . Gram tu już tyle lat ale tak jeszcze nie bylo .. bo rozumiem robie obore , zabijam kogos za nic to spoko nie ma problemu macie wladze padam i tyle proste ale ja padlem za nic takie sa fakty bo co klepalem rsa co zabil mojego kumpla ?? to jest powod do mojego deda Wasza sprawa wy tu macie wladze .. I Artur che oczywiscie zebym mu placil ale niewiem za co ^^ Za to ze powiedzialem to co mysle . Pierdoli mnie to ze mnie zabiles jak jestes taki kozak to cho ustwaimy sie na rl i zobaczymy czy jstes taki zajebisty czy jestes tylko zerem co bedzie s*******a jak jakis lamus ^^
Koncze z Danera logam tylko zeby pogadac z ludzmi ^^ dzieki za wszystko bo jak mam placic za cos co wogole dla mnie niema sensu to podziekuje za takie granie . Pozdro dla Eya,Szalonego,Amarra,Master'Gothic,Kali Bolter Szczepana Kriszaka Avady Janika Bozo Czesia itp duzo was bylo. Moze pogram na pandori kto wie co czas pokaze ja nie zaplace chyba ze ktos poda mi sensowyn reson Wesołych Świat . Mam nadzieje ze Artur nie jests taka gnida na rl jak w Tibie

Ostatnio edytowany przez Joseamnesia - 24-12-2008 o 21:20.
Joseamnesia jest offline   Odpowiedz z Cytatem