Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2005, 16:03   #73
Bonastick
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
@up:
My nikomu nie kazemy na tibia.pl glosowac, ladnie o to poprosilismy.
To ty nie zrozumiales naszej prosby i mowisz ze kazemy ludzia glosowac. Ludzie glosuja bo chca, my ich tylko poinformowalismy o tym ze jest taka sonda i ze prosimy o oddanie glosu na tibia.pl
Nikomu nie dajemy banow czy ostrzezen za to ze na tibia.pl nie glosowal.
Hmm, bany mi nawet do głowy nie przyszły, gdyż to byłoby z pewnością przegięcie totalne. Ale nawet taka prośba to sugerowanie na co ma uzytkownik zagłosować. A po co mu sugerować, nie może sam podjąć decyzji o tym, która strona podoba mu sie najbardziej?

Cytuj:
Natura Polakow powiadasz? To w takim raze adminami na tibiabr.com i na tibianews.net sa Polacy bo tam te newsy tez sie pojawily.
Inni namawiają, to ja też mogę.
Inni kradną, to ja też mogę.
Inni zabijają, to ja też mogę.
Jak dla mnie wszystkie te zdania mają tę samą filozofię (chorą filozofię).

Jeżeli jest źle, to ktoś MUSI się wyłamać, żeby kiedyś mogło byc dobrze.

Cytuj:
Nikt nie zabroni nam sie reklamowac i prosic ludzi zeby w ramach tego malego wynagrodzenia dla ludzi tworzacych ta strone klikneli w przycisk na tibia.com.

Widocznie uwazamy ze tibia.pl jest najlepsza, wiec prosimy na glosowanie na nia.
Samouwielbienie...? Może przesadzam ale skromność to też nie jest.

Cytuj:
Pozatym jakbys stworzyl i pracowal przy takiej stronie jak tibia.pl to tez by ci zalezalo na tym zeby zajela jak najwieksze miejsce.
A nie sądzisz, że zewnętrzna niezależna ocena bez wpływania na jej wynik byłaby bardziej satysfakcjonująca?
Mam okazję współpracować przy także całkiem dużej stronie, więc zapewniam Ciebie, że wiem, jaki duży może być wkład pracy w taki serwis.

Ostatnio edytowany przez Bonastick - 25-01-2005 o 16:08.
Bonastick jest offline