Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallanonim513
co to jest kondon? xDDDDDDDDD widac clapek ze "kondona" to ty na fiucie jeszcze nie miales bo nie byl Ci potrzebny 
|
HAHAHHAHA A teraz pojade po Tobie drogi Ozirisie!!! HUAHUHUASHUASU
Ok, nie miałem nigdy kondona ani kondoma na fiucie bo jak narazie nie był mi potrzebny, a nawet nie mial bym zamiaru tego zakładac. Seks z kondomem na fiucie to dla mnie osobiście tak samo jak byś jadł czekolade przez papierek! SAMA PRZYJEMNOŚĆ HHAHauhAHUs Widac własnie że TY kondoma miales i mozna zrozumiec z tego "xDDDDDDD" że było ci z tym kondomem na fiucie bardzo ale to bardzo przyjemnie

Widac własnie twoją wiedze na tematy seksu i widać że był ci kiedy kolwiek on potrzebny hahhua.
Ale teraz pytanie zadam ja! HA I TU CIE MAM! haha i tu mam cie mlody!! mam cie mlody hhehehehe!!
czy ty miałes kiedy kolwiek kondoma na fiucie??
bo walisz popisówkę jak bys sam zakladal kondoma tylko po co ci on był ? Żeby poruchać lalkę barbi i nie spuścić się jej w plastik ? Nie ma sie czym popisywac ze miales na fiucie kondoma a wrecz przeciwnie! trzeba płakać! Jaka kobieta lubi sie ruchac jak jej facet ma na swoim kondoma? chyba zadna! Bo jak widzisz i mówisz tutaj można wywnioskowac ze masz z kondonami wiele stycznosci i wiesz co tam w srodku jest i jak to fajnie jebie. Jedyni po co jest kondom? Po to ze jak chce ci sie poruchac ot z byle dziewka to zakladasz i masz jakas tam pewnosc bo na pewno nie 100% ze nie zarazisz sie od jakiegos brudasa hivem. Chodzi mi oczywiscie o dziwki a nie o brudasa ze smietnika... Bo jak mozna inaczej okreslic dziwke z hivem ? Oczywiscie brudasem. To tyle na ten temat!
A TERAZ SAM WPADŁEŚ JAK SPERMA DO KONDOMA HUHAUAHUAUAUHAUHAUHAUHA
CLAPEK 1:0 OZIRIS
WSZYSCY CZEKAMY NA ODPOWIEDZ I UJAWNI SIĘ CZY WIELKI SAINT OZIRIS AKA SIR TUTANKHAMMUN MIAŁ KONDOMA NA FIUCIE HAHAH KOLEDZY ORMOWCY PEWNIE ZWYJĄ Z CIEBIE HauhAHUHAUHUAHAUHAUAHUHAUAHUAHUSHUAAHUSHUASHUAU
@topic!
Wojna trwa bardzo niezłe starcie było naprawde malo bym nie padł sporo fragów.