Cytuj:
A po co mu sugerować, nie może sam podjąć decyzji o tym, która strona podoba mu sie najbardziej?
|
My prosilismy. Pozatym przez napisanie ze bierzemy tam udzialu chcielismy pokazac nasz swiatowy poziom. Inne polskie strony sie nie dostaly do glosowania, wiele zagranicznych tez nie. Jezeli dana osoba uwaza ze strona X jest lepsza od Y to nawet jak napisze ktos zeby glosowac na Y to madry czlowiek nie zmieni tak odrazu zdania i zaglosuje na strone, ktora jest najlepsza jego zdaniem.
Cytuj:
Inni namawiają, to ja też mogę.
Inni kradną, to ja też mogę.
Inni zabijają, to ja też mogę.
Jak dla mnie wszystkie te zdania mają tę samą filozofię (chorą filozofię).
Jeżeli jest źle, to ktoś MUSI się wyłamać, żeby kiedyś mogło byc dobrze.
|
Nie czytasz ze zrozumieniem. Ja nie napisalem, ze skoro oni zrobili to my tez mozemy. Ja napisalem w odpowiedzi na twoj zarzut, ze to juz taka natura polakow i ze w takim ukladzie na innych stronach adminami sa tez polacy bo napisali tak. To zadna natura polakow/brazylijczykow czy innej nacji, to poprostu chwyt marketingowy, reklama, kazdy chce osiagnac jak najwyzsza pozycje, bo bedzie to korzystne dla strony.
Cytuj:
Samouwielbienie...? Może przesadzam ale skromność to też nie jest.
|
Jak mielibysmy byc najlepsza strona skoro sami bysmy tak nie uwazali?
Cytuj:
A nie sądzisz, że zewnętrzna niezależna ocena bez wpływania na jej wynik byłaby bardziej satysfakcjonująca?
|
Czy manipulujemy ludzmi w jakis sposob? Mowimy im ze jak nie zaglosuja to dostana w łeb, czy cos? Ludzie sa wolni i moga glosowac jak chca,
my ich tylko prosimy o glos na tibia.pl.
To zadne wplywanie na wyniki, bez tego newsa napewno duzo ludzi ktorzy uwazaja, ze zaslugujemy na wysokie miejsce w tej ankiecie nie zaglosowaloby bo by nie wiedzialo, ze taka jest.
Cytuj:
Mam okazję współpracować przy także całkiem dużej stronie, więc zapewniam Ciebie, że wiem, jaki duży może być wkład pracy w taki serwis.
|
W takim ukladzie rozumiem, ze tobie by nie zalezalo, zeby twoja strona byla na wysokim miejscu w jakims konkursie.
Nam zalezy. Szczegolnie, ze im wyzsze miejsce tym CipSoft bedzie na nas lepiej patrzyl i prowadzil wieksza wspolprace. Wiec jest o co walczyc.