Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2008, 11:15   #94
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Froder Pokaż post
Sorry za przekleństwa, ale... wkur*** mnie gadanie w stylu: "nie stać mnie na oryginał, to ściągam, po co mam wydawać 100 złotych, skoro mogę to dostać za free z neta". Kur... gry to nie jest produkt pierwszej potrzeby, bez tego można żyć. Jak mnie na coś nie stać, to tego nie kupuję, to tego nie dostaję. Nie mam kasy na najnowszy model Ferrari, czy to znaczy, że powinienem w takim razie ukraść jeden? Ktoś powie, że z grami/filmami/muzyką jest inaczej, bo są łatwo dostępne w necie i piracenie to nie jest taki "big deal". Gó*** prawda. To jest złodziejstwo, a myślenie w sposób, który przedstawiłem na początku strasznie mnie wpienia...
Chu*owe porównanie, z Ferrari nie zrobisz obrazu dysku, który możesz kopiować w nieskończoność, nie pozbawiając właściciela auta jego własności.

@down

Niekoniecznie, skoro gra jest średniakiem, który przejdę w niecały tydzień to i tak nie kupiłbym oryginału, więc przez to że ściągnę pirata nic się nie stanie :< Piractwo nie istniałoby, gdyby każdy twórca gier przykładał się tak jak Blizzard... To chyba jedyne studio, z których mam oryginały (no i Eidos, bo w końcu Tomb Raider).

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 26-12-2008 o 12:16.
sphinx123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem