Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2008, 03:14   #11429
Tomkooo
Użytkownik Forum

Tomkooo's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gie Nek
Profesja: Knight
Świat: guardia
Poziom: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post
@Tomkooo~Tucz~Widzett~Ratillt~Rasta-Vandetta

Matka was kultury nie nauczyła gnidy ???

@ Wypowiedz Ratillta "Polaczki Pierd***ne"

Widac jestescie "PIERD***NYMI POLACZKAMI" skoro tak was to boli. Mnie by to smieszlo, bo na ten tekst to aby "pierd***ne polaczki" unosza sie swym wielkim honorem. HAHA

@Tucz
Tak czytam Twoje bezpłciowe wulgarne posty i mysle, zebys sobie lepiej nick zmienil na TŁUK bo naprawde głupi to Ty jestes.

~
Wszyscy wiemy ze jeszcze z miesiac DR sie pobuntuje i good bye pajace. Jak by nie patrzec to w DR sama smietanka szumowin, ZŁODZIEJI (ROBIN SPAGETTI) ZDRAJCÓW ( BRUTUS THE AXEMASTER ) i nic nie wartych ludzi. DR nigdy nie obejma wladzy na serwie bo to jedno wielkie szambo jest. Jestescie ludzkim ZEREM co niektórzy.

btw. spagetti oddal juz to co ukradł ? bo mial miec wlocik w Rl

Wogole jestem ciekaw co sadzicie (Ci co sa za DR) o takim zlodziejstwie jakie wasz Lider zrobil. Pewnie jest z siebie dumny (wy pewnie też, że macie takiego spryciule w team'ie). I nie mówcie ze to tylko gra bo on ukradl z 1200zl jak by to przeliczyc. Niech sie cieszy ze w Tibi nie ma policji, bo juz dawno by na bramie w Venore dyndał.

Teraz mozecie rzucac błotem, po mnie spływa...

PIS matoly
Aż żal mi się robi ,że tacy ludzie tu są na forum albo chociaż podaj swój nick bo albo chcesz przylizać Dusk&Vis albo już tam jesteś ;] i nie wpieraj mi ,że nie a to kogo mamy w gildi to nasza sprawa ^.- nie mów mi ,że tam wszyscy są tacy święci . Over

@Puff
Kolejny "pół-dałn" ? ;]]

Cytuj:

Originally Posted by CrunkAintDead:
gz zabijania random pajacow

Originally Posted by Khazul:
random to on nie jest;p
przedwxczoraj w nocy zrobil tp na darashii 3 osobom z dr wiec wiesz ;p
o/

Ostatnio edytowany przez Tomkooo - 27-12-2008 o 03:16.
Tomkooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem