Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2005, 19:57   #3
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Temat był z opisem słownym, który nie pomoże aż tak bardzo jak zdjęcia lub filmik. Ja zrobiłem screeny z zaznaczoną drogą, więc proszę oto tutaj:

Ground level:
Jesteśmy w pobliżu północnej bramy Thais. Możemy iść albo drogą niebieską (ancient temple) albo czerwoną (z zamku):

Lev -1:
Na mapce wszystko widać

Lev -2:
Niebieską trasą możemy iść albo na północ albo na południe, gdzie połączymy się z trasą czerwoną.

Lev -3:
Na mapce wszystko widać

Lev -4:
Trasa niebieska bezproblemowa, trochę rotów i orców po drodze, natomiast idąc trasą czerwoną spotkamy fire devila, więc radzę uważać!
Kawałek dalej widać czerwoną strzałkę - rozwidlenie dróg. Czerwona strzałka - poison fieldy do przejścia, niebieska - dragon, co będzie zaraz widać na kolejnym ssie...

Lev -5:
To, co powiedziałem wyżej: albo pfy albo drag (na zieloną strzałkę narazie nie zwracać uwagi):

Lev -6:
Trasy ponownie się łączą. Przed wejściem do wskazanej niebieską strzałką dziury kręci się trochę poison spiderów

Lev -7:
Zaraz po zejściu do tej dziury na screenie wyżej trafiamy na 2 cyklopy, a dalej idziemy jak pokazuje niebieska linia:

Zielona przerywana linia: na początku 2 razy do góry (aż traficie na -5 lev, tam też jest taka zielona linia), a potem 2 lev w dół i trafiacie na jej końcówkę na -7 levelu Dalej idziecie jak prowadzi niebieska linia aż traficie na dwa zejścia w dół
Na tą ciągłą zieloną narazie nie patrzcie. Omówię zaraz

Lev -8:
Tutaj, żaden problem, mapka wszystko tłumaczy.

Powrót: wracamy tak, jak przyszliśmy, ale możemy sobie troszkę drogę skrócić. Mianowicie: na -7 poziomie zaznaczyłem takim małym zielonym kółkiem dziurę. Jak tam zejdziemy, to nie można się cofnąć (patrz mapka z -8 lev). Ale po zabiciu dwóch beholderów bodajże można wyjść drugą dziurą do góry i kontynuować powrót zieloną cigłą linią. Większym zielonym kółkiem zaznaczyłem małą grupkę minosów (parę guardów i archerów).

Mam nadzieję, że się przyda

Wasz ulubiony Modelator
Raynold :>

Ostatnio edytowany przez Raynold - 25-01-2005 o 21:59. Powód: Błędny linek
Raynold jest offline