Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jactrans Pacera
Owszem, może i graja na zmianę ale ja napisałem jak można byc cipsoftem (napisal tak ktoś wcześniej w tym temacie). Można być ewentualnie pracownikiem Cip Softu ale nie cipsoftem. 
Chodzi mi o to:
|
Ale ja żartowałem ;P.. A Vanessa miała kiedyś tam temu w podpisie wypowiedź użytkownika, który pisał, że mąż Bubble w rl jest CipSoftem, jakoś tyam zapadło w pamięć

...
@Topic
Dlatego CipSoft powinien zatrudnić nowych pracowników, powinni tak samo robić nowe serwery jak zacząć robić kolejne miasto, a jeżeli już robią to i tak przy pomocy nowych byłoby im szybciej ;P, bo skoro takie napływy ludu są to trzeba robić serwery, owszem, ale w końu nie będzie naboru(kiedyś to się musi stać

), a więc żeby interes dalej się kręcił trzeba czymś zachęcać klienta, no ale nie nowym wyglądem gs'a.. Panowie "Cipsoftowie"...
Inaczej mówiąc, CipSoft jest coraz bardziej namawiany naborem ludu żeby robić nowe tereny, im więcej nas będzie tym bardziewj usatysfakcjjunojemu CipSoft i zmobilizujemy go zarazem. Tylko po co to piszę skro to wiadome? ;p