Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AtticusDoubleCross
Kamsz "w stanie" to oni nie sa nas pokonac xD
Ale znając życie mają jeszcze 500 kart w rękawie z czego po dzisiejszej akcji zostalo im 499.
GEJM OŁWER for Interregnum bo my mamy 4000 kaszmajkerow 8000 rjune majkerow i jeszcze 100kk guildiowej kasz bo Voroniks nasz master of pupets kupil nam na wyprzedaży świątecznej w Media Markt.
Dzień z życia interr~
expienie > expienie > 1 member pada na masslogu > expienie > expienie > bez większego problemu spuszczenie wpierdol i sprowadzenie na ziemie IP > expienie > expienie.
Dzień z życia In Pec~
stanie w pz > stanie w pz > napinanie na vent jakie IP jest zajebiste i obmyslanie planow wojennych > stanie w pz > napinanie sie na statku w veno > stanie w pz > 1h trening na OTS dla zwiększenia skill'a > napinanie się > masslog i ubicie 1go membera inter > jedno z wyjsc ucieczka i x log z PZtem > inne wyjscie dostanie w pizde na close bądź Open Battle > stanie w pZ > napinanie się...
|
hahahah hahahahah hahahahah
Dzień z życia IP.
> robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl >robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > log do vt > 15 minut spininania na vt > przeniesienie akcji na inny termin ( brak ludzi ) > robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > mass na żywioł > gleba > log out > robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > odkupywanie blessow > spinka na vt > spanie
taki opis dnia dotyczy bez mała 3/4 ludzi w IP. Pozostałe osoby zapewne bocą coś na afk.
Tego co robi IT nie bende pisał bo nie wiem, ale ostanio chyba też PZ im sie podoba.
@ywemytus
odpowiedziałem tylko na post, nie podałem tam niku tylko cytowałem, odpowiedź napisałem do autora postu, a nie do osoby za którą ona sie uważa.