Ok, nie powiedziales doslownie, ze to no life. Jednak nikt ci nie kaze o nim rozmawiac. Dlaczego kazdy o nim rozmawia? Bo to byl swego czasu najwyzszy lvl w Tibii.
Cytuj:
Mówie jaśniej: szukam powodu dla którego tak wielu ludzi mówi o Nim dosłownie wszędzie? Co im to daje, co to za powód, by prowadzić o tym takie dyskusje, bo tylko wysoki lvl to marny dla mnie powód.
Oczywiście, żeby nie było, nie osiągne takiego poziomu, i to nie jest łatwe, ale nie lvl się liczy...
|
Co im to daje? Nie wiem. Bardziej mnie zastanawia co daje tobie wypowiadanie sie w tym temacie jezeli cie to tak nie obchodzi. Co to za powod? Jego lvl. Jezeli to dla ciebie marny powod, to nikt ci sie nie kaze to udzielac. A to nie jest marny powod, bo tak jak juz powiedzialem to jest forum tibia.pl, w Tibii w highscorsach nie znajduja sie ludzie z najwyzszymi ilorazami inteligencji, tylko z najwyzszymi levelami bo na tym sie opiera ta gra, w ktora nikt ci grac nie kaze. W Tibii sie liczy pvp/lvl/RPG. Jak ci takie zasady nie pasuja do idz sobie na strone matematyka.pl - tam sie liczy to co masz w glowie.
Cytuj:
Ważniejsze wdg mnie jest to co mamy w głowie(nie mówie o kolorze włosów w Outficie...), i to, co robi też poza życiem W TEJ GRZE, czym jest dla niego TA GRA Tibia.
|
Tutaj sugerujesz, ze TA GRA Tibia jest dla niego wszystkim i nic nie robi poza ta gra - przynajmniej ja odnioslem takie wrazenie. To juz wiesz, ze poza ta gra studiuje informatyke i pewnie wiele innych rzeczy, a ta gra jest dla niego na przyklad rozrywka.
Cytuj:
"to nie jest forum dobryimadryczlowiek.pl, tylko tibia.pl" A co, to że tylko debile siętu udzielają? Strasznie to sformuowałeś.
|
A czy to jest wazne kto sie tu udziela? Chodzi o to, ze duzo ludzi rozmawia o MDW. Chciales wiedziec dlaczego. To odpowiadam - bo mial wysoki lvl. Pytasz - no i co z tego? No i to, ze to jest forum tibia.pl a nie dobryimadryczlowiek.pl i tutaj interesuje ludzi bardziej Tibia.