Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2008, 17:28   #47
Sorcerereq
Użytkownik Forum

Sorcerereq's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Borucao Pokaż post
Tibia nadal ma swój urok tylko trzeba go znaleźć.
No powiem Ci, zajebisty poprostu urok. Dwa dni temu dostałem hunted na PvP od pewnej gildii, za to, że przyszedłem do Kazordoon /o/

Dwa razy zdążyli mnie uj... ubić.

Nie ma to jak być hunted za to, że żyjesz ;-]

A kiedy wracam na swoje ukochane Non-pvp, klikam moją wytrenowaną postać... a tu "Witamy w Tibii! Jesteś na 589235723895789 miejscu na liście oczekiwania. Próba ponownego połączenia za 2 lata."
Dobra, wbiłem. Idę na różne expowiska dla rycerza, pierwsze co mi przychodzi do głowy - OF. Biega dwóch rycerzy 100+ (jeden z PACCem), trzech palów i jeden czarodziej.

Ehh... następnie Dragon Lair. Z mojego doświadczenia wiem, że zwykle jest dużo ludzi. Ale nic, mam nadzieję. Wbijam, 2 paladynów, 3 sorców bijących DLe bez utamki i 2 rycerzy. Na drugim respie, dwóch najtów kłócących się kto był pierwszy i wybijających sobie nawzajem smoki.

Trudno... PoH - GSy, nawet nie idę sprawdzić. A jak GSy, to Crus. Biega jakiś paladyn... za mały resp dla dwóch, a nie jestem chamem.

Myślę sobię... "Hmmm może guardy... chociaż słaby exp..."
Pierwsza kopa - zajęte
Druga, trzecia, czwarta, piąta - zajęte
Kopalnia szósta -Dwarf Hell- Botter 129 knight.

Ostatnia nadzieja... Fibula. Z początku nie chciało mi się iść bo to kawał drogi... Ale doszedłem. Expi 53 druid (!) z PACCem. Odrazu, gdy mnie zobaczył zaczął spamować (dosłownie) leave leave leave leave.

Ok, nie ma miejsca do expa... Idę warlocka solo, dla sportu =]

Doszedłem na Demonę, looram sobie jednego warlocka... Ma już yellow... Prawie red... Dobiega do mnie 169 MS, mówię mu "Only 1 solo, 1 solo please". A on zaczyna strzelać SD, po czym gdy zrobił warlockowi deep red, podszedł do warlocka i powiedział do mnie (po polsku...) "czaj to"
-Exori mort
-Exori mort
-Exori mort

Nie wiedziałem, że można być aż takim chamem.

Poprostu ZAJEBISTY klimat =]
Ah a propo klimatu jeszcze, przypominam sobie taki filmik... Nie ma jak 4 pary golden boots i 2 pary softów w 4-5h, czyż nie? To ja na zakazanych serwerach tyle nie wyciągałem XD

@topic
Extra, ale jakoś te bariery levela nie pociągają mnie tak jak kiedyś... :-\