Jezuuu to masz takiegoooo pecha.... to tak jakby ktoś skakał z 11 pietrowego bloku na główkę i przeżył, a druga osoba poprostu upadła i umarła z powikłań.
Czemu takie drastyczne porównanie? Pół forum "Fortera" jest w języku venezuelsko-meksykańskim i nic się nie dzieje, Trade to u nas serial brazylijski, a normalna gra przypomina wycieczkę po obcym kraju. Więc jak widzisz poprostu miałeś pecha :/. Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby banować za używanie swoje języka na publicznych kanałach bądź forum.
A co do tego prosiłeś o pismo, masz małe szanse -.-, ale skoro chcesz pisać do Gma seniora to good luck. Kontakt z gmem jest według mnie trudny:/. Miałem poważny problem (bardzo), użyłem Ctrl+r i dupa, wyszukiwałem gma na różnych światach i dupa, napisałem na Gamemaster boardzie i też dupa (zaginą temat wśród setek tematów "o MC,macro,hackach etc.") !!!
Stworzenie nowej postaci to chyba najlepsze wyjście, polecam albo uh makera strzelić albo coś. Troszke wten "wrong window" nie wierze... Za duży zbieg okoliczności:/