Z DOTĄ jest tak: Albo ją pokochasz, albo znienawidzisz.
Wybieram drugą opcję i zaznaczam ludzi, którzy mówią ,,przy graniu w DOTĘ straciłeś swój mózg?" albo tradycyjne i mało oryginalne ,,DOTA SUX!!!111". Teraz uzasadnię swoją opinię:
-Teren - brzydki ;<. Niby to nie przeszkadza.. ale.. no cóż, widać że robił to ktoś kto sie na tym niezbyt znał -nawet ja robię lepszy teren!
- Balansacja - wygląda tak, że jak masz ogłuszającego\przyciągającego do siebie herosa to na 90% zabijesz przeciwnika. Wyjątkiem jest saper - raz grając nim, zaminowałem pół mapy... a później tylko prałem kasę ^^.
- Jednostki - Ghul\drzewo nekromanta\druid + balista\wóz z mięchem (ulubiona broń dresów ;f). Bogowie, gdzie tu różnorodność?!
- Fun - o wiele lepiej, bawiłem się przy starym, nieskomplikowanym H&A, a jeszcze lepiej przy Civilization wars\Castle fight ... Ogółem, mapa jest niezbyt zbalansowana i z tego wynika moja niechęć. Niektórymi herosami, grając od początku non-stop wygrywałem, a do innych trzeba być pro-master, żeby kogokolwiek zabić... Poza tym, herosi mają mniej-więcej takie same statystyki, a różnią się umiejętnościami. Zbalansowani herosi, są w Footmanie - wystarczy spojrzeć na Death Sheep (mało życia, mały dmg., ale czary które zmienią wroga w kupkę popiołu), czy Avalanche - każdy heros jest inny i wymaga innego sposobu gry - co naprawdę czuć (chociaż footmana samego w sobie niezbyt lubię)!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Likop
Hej, jakich modeli byś użył, aby zrobić jesienną wioskę Leoardonu?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
najlepiej rozebranych modelek
|
|