Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doragoss
nie wiem jak u ciebie z czytaniem ale ja sie nie pytalem jak wygladaja steel bootsy i czy ci sie podobaja
mi raczej chodzilo o ich zastosowanie i rozwiazanie dylematu bohy czy steele
|
z czytaniem nie mam zadnych problemow, masz dylemat - podalem ci rozwiazanie, a co do twojego pytania o arm to nie odpowiedzialem, bo to chyba ocztwiste, ze 3 arma robi roznice, tak samo roznice robi 1, 5 albo 10 arm, inaczej jaki bylby w tym sens?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry
Jeśli to nie podpucha to najgorszy powód jaki w życiu słyszałem. Pozdro & poćwicz
Steele są bardzo wygodne dla knighta. 3 arma + żadnych kar do szybkości. jednak proponuje nosić tak boh, jak steel boots (czytaj: kup obie pary)
|
tak, jestem na forum od 5 lat i jedyne co mi w glowie to robienie durnych prowokacji..
powod jest mniej wiecej tak samo madry, jak ten dla ktorego niektorzy wydaja kilka kk na addon/outfit, a glupie teksty zachowaj dla siebie, bo ani to smieszne, ani ty nie jestes fajny
ciekawe ilu z was mialo jednoczesnie steel bootsy i bohy grajac knightem? bo ja zanim sie ich pozbylem uznajac, ze nie sa mi do niczego potrzebne, uzylem je chyba tylko raz - na annihilatorze, a przez reszte czasu niepotrzebnie trzymalem je w bp tracac przy tym 29 capa
edit
@up
predzej ci zycie uratuje te +20 speeda niz 3 arm