WItam odrazu chcialbym prosic moderatorow o nie usuwanie tego tematu lub usuniecie go po czasie gdy dostane jakies odpowiedzi
poniewaz w dziale [jaka postac wybrac] czeka sie 1 dzien i tak nikt nie odpisuje a zalezy mi na czasie. przejdzmy do rzeczy
Mam 400k na start swiat pvp
i teraz nasuwa sie pytanie jaka profka bedzie mi sie gralo najlepiej?
najprzyjemniej ogolem uzasaadnienia i dlaczego ta profka akurat pisac . hmm narazie bym se facc smigal.
pacc by byl jak bym znalazl jakiegos selera no i oczywiscie czas na wastowanie tego pacca bo wydam 200k na pacc a bede gral 1h dzien bo np szkola [cza bedzie zaliczyc cos ]

nie no ale co do pacc to bylby w 100 % predzej czy pozniej mysle ze takim nie wastowaniem pacca i znalezenie czasu na pogranie dluzsze to bylo by w wakacje np.
ofc moge wczesniej ale szkoda kaski ;/
chce wybrac profke juz naserio do konca gry w tibie i by to byla profka
pozadna :> te 400k mogbym rozje** na cos. wiadomo nie tak by w 2 dni schodzilo 100k

ale nie bede zalowal jak pojdzie na cos konkretnego?? to jak polecacie co wybrac?? mysle ze sie rozpisalem i uzasadnilem ocb
uwagi: powiem tak co do palka to mialem juz 60+ wiec ogolem znam sie na grze itp wiem ocb /lecz nie wiem czy robienie tego samego znowu palem jest fajne i oplacalne / te same monstra/itp...
co do knighta to mialem 40+lvl facc wiec zabardzo nie wiem jak gra wyglada..i nie moge sie wypowiedziec..ale tez nie chce byc wiecznie slaby chodzi mi o pvp najta moim zdaniem bardzo slabe.
magiczne profki sorc/drut nie wiem ?? niby 400k jest itp wiekszosc osob poleca z kaska magiczne profki ale tak jak pisalem chcialbym pacc kupic np w wakacje albo tam 1 miech wczesniej dlugo nie jest ;D
i dopiero posmigac [teraz tez bym mogl kupic ] ALE TO BEDZIE WASTA TYLKO jak juz grac na pacc to pozadnie
please pomozcie ;D wybrac /jesli macie krytykowac gnoic itp/to lepiej sie nie wypowiadajcie ;>
ogolem z tego co widzialem chocby dzisiaj taki 55 ms pociagnol 90 ms
z vis hura za 200 :> najt ? ten lvl ? nie ma mowy o takim hicie /palem tak samo ;/ Piszcie !!