Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wesolski
Przykro mi "DROGI" kolego ale to Flow prosiło ab o To by ich nie bili i im pomogli, Ja wiem o tym I wiele innych osób, dlaczego ten co prosił ich o to nie odezwie się i nie powie taki jak wtedy "NIE BIJCIE NAS". Przykro mi to mówić ale muszę bronić strony tych którzy mi pomagali. FLOW wielu z was polubiłem przez te kilka dobrych i złych chwili ale nadchodzi mój koniec z tibia i niestety pozostaje przy ab wiedząc że to dużo nie zmieni, ale wole by ten "śmieszny" char padał po stronie moich dobrych starych znajomych.
|
Z AB bylo tak ,ze gadalismy o was i padl pomysl zeby wziąć was na swoja strone bo jak nie dojdziecie do nas to dojdziecie do Russela.Jako ,ze zawsze mialem z wami w dobry kontakt wyslali mnie do was na venta zebym z wami pogadal ale z tego co pamietam to nie prosilem was zebyscie nam pomogli tylko powiedzialem jak sprawa wyglada wiec troche przesadzasz mowiac ,ze was prosilem.Nie wiem jak to z wami bylo czy to byl wasz bunt czy to ktos od nas sie wkurzyl ale na pewno nie jest to zwiazane z moja osoba.I nie ja podejmuje decyzje w tej gildi wiec poprostu jestem bezradny.Ja zawsze mialem i w sumie nadal mam z wami dobre stosunki i pewnie mogl bym sie z wami ugadac ,ze jak nie bede po was wpadal to wy nie bedziecie mnie bic ale we Flow sa ludzie ktorych znam dluzej od was i nie mogl bym im nie pomagac gdy potrzebuja pomocy.Tak samo rozumiem was ,jestescie wobec siebie lojalni dlatego walczycie i nie bede mial do was pretensji gdy kiedys od was padne ( co sie nie zdarzy bo jestem pro master kozak pvp i to ode mnie wszystkiego sie nauczyliscie i masturbowaliscie sie na moich filmikach z pkowania XD) bo na waszym miejscu pewnie zrobil bym podobnie.
To sie rozpisalem...

Pozdro i cya in battle