Robisz palka, wbijasz 20lvl skilujesz do 80 potem kupujesz se lekkie eq i expisz masz jeszcze sporo hajsu to mozesz dozbierac do pacca. A wtedy z jakims 40-50lvl pall w 80+ na paccu wszystko masz otworem ;p
Miałes palka miałes zle sie gralo?? ja mialem 76 palka 78 knighta 86 druida najlepiej bez waste gralo mi sie palkiem, potem druidem fajnie sie gralo ale nie zawsze sie zwracalo chyba ze z dli cos polecialo

, knightem grało mi sie najnudniej jak nie mialem pacca dc -2 wynosilem po 4k ale to tak ze sie na równo zwracało. I najfajniesza gra juz na palku od niskiego lvla bo na 20 mozesz isc juz na vivki ze skillem nawet 60, na draga, a knightem gdzie pujdziesz?? na 20?? jako ma broń cienką wiec nim trzeba duzo expic zeby na cos isc nie powiem ze na wyzszym lvlu 150-200 nie jest zle bo mozna sporo zarobic poi dle, frosty itp ;D, druid jest moim zdaniem jezeli nie umiesz grac lepiej nie grac bo tez trzeba miec troche skilla

Sorcem grałem na starej tibii do 30lvla pkowalem nim nawet fajnie bylo ale nigdy mnie sorc nie krecil ;p