400k to tyle, co nic ??? Wpierw może powiedz ile kosztuje u ciebie pacc za gp. Najlepiej zrobić Paladyna i kupić pacc . Ja bym na twoim miejscu kupił na początku ale można też wbić 30lvl i 80 dyst. i dopiero kupić. Pacc + 2bp kamieni to na moim servie jakieś 240k. W miesiąc expienia na pacc area zarobisz tym RP na następny ( u mnie 160k) i masz 2 miechy grania bez zmartwień. Co z tego,że masz 400k dla MS/ED skoro musisz kupić pacc ( no chyba , że za RL kase ) a i tak w miesiąc to zwastujesz .Pytanie brzmi ,co zrobisz gdy zabraknie ci pieniędzy. Allegro ??? Bez przesady ^^^ MS/ED trudno zarabiać na niskich lvl , trzeba się przemęczyć do 110-120lvl żeby potem już zarabiać z icicle. Jednak najlepiej zarabia się RP. Na niskich i średnich lvl zarabiasz porównywalnie do EK , a na wyższych jak ED/MS <-- Tak tak EK na wysokim lvl słabo zarabia solo. 150lvl i nadal ma ciągnąć VDL czy OF ? Max 15-20k/h zarobku przy dużym szczęściu. Frosty ? Nie rozśmieszajcie mnie. Jak nie spadnie RH/DSM to waste lub na zero wyjdzie (chyba ,że ze skillem 95-100+ tylko komu chce się tyle skillować bez bota ). Kumpel ED w 1.5 tygodnie siedzenia na demkach po 6h dziennie zarobił 2kk. a EK żeby tyle zarobić by musiał expić po 8h dziennie na VDL przez 17 dni. Tylko jest różnica między biciem demków ,a ciągłym zabijaniem Dragów od 80lvl , co nie?
No więc po mojej selekcji:
EK jest nudny
MS/ED trzeba mieć kasę żeby wbić ten 100lvl + lub przemęczyć się bez niej , potem zaczyna być fajniej. Lecz jednak wole ED ,bo częściej jest zabierany na hunty.
No i RP , mój faworyt biorąc pod uwagę twój krótki czas grania i chęć ciekawszego grania niż EK.
Graj RP