Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2005, 22:30   #41
Nerevareen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Problem Święta racja!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
po miesiącu prawie wszystkim z top 25 dać bany za acc sharing
23 stycznia minoł dokładnie 1 miesiąc życia Arcanii... KAŻDY K-A-Ż-D-y char z top 25 ba z top 35 jedzie na ACC shear! i jestem tego pewnien na 100%[znam bądź znam ludzi ich znających] a spora część czołówki to polacy :/ Tak jest na KAŻDYM serverze powstałym po Aldorze... nowy serv, jest grupa ludzi zorganizowana zdesperowana i chętna na rządzenie serverem bez ograniczeń i zaczyna się wyścig szczurów, PG i PA bez trzymanki i ograniczeń. ALE ostatnio CIPy otworzyli oczy. Najpierw na Pytcherze teraz na Arcani chary z 1szych miejsc dostają delete [na Arcani ownerami byli polacy i nie pomogły znajomości z GMami] Dzięki 30 paru GMom na 3k ludzi w cholere ludzi [ a przynajmniej spora część a szczególnie PACC i hi lvle] posiada cheaty typu GG i MC i ofkoz trening afk Ludzie są pazerni i zachłanni na bycie "kimś" i na władzę...

Prosze o brak wypowiedzi typu "ja nie urzywan Tibi GG" tylko o pogodzenie się z prawdą bo tak TERAZ jest i tak będzie też na tym serverze. Chociaż jeżeli częściej sprwdzać będą top chary to kto wie, the end of GreatGreat PG? oby...
Nerevareen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.