Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2008, 02:29   #10
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
1)Zrzędy forumowe dzielą się na doświadczonych i idotów. Ci pierwsi mówią że 7.5 było idealne, ci drudzy, że dowolna wersja potem. Nie będę komentował.
2)To dobrze, że expiło się trudniej? To dobrze, że teraz do wbicia poziomu wystarczy poexpić kilka godzin z małym waste, a nie trzeba robić n^3 bot-runemakerów żeby się 18to godzinny hunt zwrócił?
3)Eq dodające do skilli to najlepsza rzecz jaką cipsoft wprowadził, a IMHO, powinny dodawać jeszcze więcej statów. Ale, jak zadowala cie 24godzinne skillowanie-proszę!
4) "lepiej porostu zamontować do klienta coś co wykrywa boty na kompie jak w niektórych grach" Jakeś taki mądry, to to zaprogramuj i podeślij im! Nie wpadłeś na to geniuszu, że boty nie muszą ingerować w system gry, a jedynie imitować naciskanie klawiszy? Jak sobie ustawię bota co mi co minutę 'wciska' Print Screen, żebym miał ładną galerię, też mi go zablokuje?
5)"świadczą o tym hotkey i ciemność w jaskiniach" Hotkeye ułatwiły PvP, ale jest tak w 99% MMORPG. A co do światła-Co ku*wa zrzędzisz? Moszesz sobie zmniejszyć oświetlenie tak, że nawet z torchami/czaram i nic nie będziesz widział.
6)"oczywiście tylko dla pacc"-Tibia, w którą sobie pykasz pomiędzy ssaniem cyca u mamusi to DEMO. 90% mojej 'kariery' tibijskiej spędziłem na facc, a jednak popieram 100% płatną tibię. Niedość, że dają darmozjadom za friko pograć w fajną gierkę, to jeszcze zrzędzicie.

Pozdrawiam
Michos
chyba popieram w 100%
i dodam od siebie ze urozmaicanie gry nowymi itemami , potworami czarami itp. jest wielka zaleta.
wole niech będzie 50 armorow z czego ludzie używali by tylko 10 niż ma być 10 z których 10 sie używa

tak samo. potwory
np. co komu przeszkadza taki zwykly dog, bez niego bylo by tak samo w sumie bo expa ani loota nie daje. ale czy nie lepiej stanac se pod depo a obok siedzi pies?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline