Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2008, 12:42   #121
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
@down: Zgadnij dlaczego stopień piractwa w Polsce jest dużo dużo większy, niż np. w Wielkiej Brytanii czy USA? Podpowiem ci: przeciętnego Polaka nie stać na kupowanie oryginałów. I to nie jego wina, tylko państwa.
No pewnie, obywatele to debila, tłoki, które nie potrafią sobie poradzić i to wszystko wina państwa.

Cytuj:
Niestety wiele gier nie zasługuje na takie docenianie, nie wydam ponad stówy za GTA IV, które jest marnym portem z konsoli, ma milion błędów i rusza 15 fps na najlepszych kompach. Mieli 8 miechów żeby to dopracować, teraz to już podziękuję. Musiałbym być frajerem, żeby zapłacić tyle za grę, która została skonwertowana na szybko, której producenci mają pc'towców gdzieś.
A co, jak ściągniesz to nagle będzie wyciągała 35 fpsów, nie będzie żadnych bugów, itepe, itede ? Komfort gry będzie taki sam - niski. Nie podoba się, nie ściągasz. Jeśli widzisz na półce sklepowej produkt, który jest miernej jakości, ale chcesz go mieć, to wsadzasz pod kiermanę i uciekasz ?

Cytuj:
Ale ja jestem fanem gier, które ściągam. Robię to dlatego, żeby te firmy nie miały zbyt dużego przypływu kasy co spowodowało by popadanie w samouwielbienie i pewność doskonałości tego, co robią, choć nie koniecznie takie musi być
W tej chwili jesteś pieprzonym pasożytem, obyś został wysrany.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.