Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2008, 19:28   #139
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Ale ja jestem fanem gier, które ściągam. Robię to dlatego, żeby te firmy nie miały zbyt dużego przypływu kasy co spowodowało by popadanie w samouwielbienie i pewność doskonałości tego, co robią, choć nie koniecznie takie musi być

@down: Zgadnij dlaczego stopień piractwa w Polsce jest dużo dużo większy, niż np. w Wielkiej Brytanii czy USA? Podpowiem ci: przeciętnego Polaka nie stać na kupowanie oryginałów. I to nie jego wina, tylko państwa.
Jeśli cały ten post nie był (mało śmiesznym) żartem, to z przykrością oznajmiam, że jesteś idiotą : /

Ludzie jeśli nie stać was na gry oryginalne (ta, jasne, w takich tematach zawsze się okazuje, że połowy nie stać) to wypierdzielać roznosić ulotki. Mam gdzieś, że zanim zbierzecie na grę minie rok (w sumie to lepiej, gra stanieje : )) A jeśli nie chcecie, to przynajmniej przyznajcie, że jesteście złodziejami, bo tu nie ma co w bawełne owijać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielki MarIuSzzo Pokaż post
Prawie tak. Sciagam, poniewaz (w przypadku gdy gry bym i tak nie kupil) moge sprawic sobie przyjemnosc tanim kosztem nie krzywdzac przy tym nikogo innego (patrz poprzedni nawias).
Tanim kosztem? Jakim ku**a tanim kosztem? Chyba kosztem kliknięcia myszką, bo żerujesz na twórcach gier i jesteś zwykłym złodziejem.

Ostatnio edytowany przez Argen - 29-12-2008 o 19:32.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem