Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2005, 14:46   #1
Stylus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2005

Evul Drop it like its hot(ue)

Styla presents:
Little story with Ultimate Explosion

Sluchajcie moje drogie dzieci wszystko zaczelo sie od pewnego,jeszcze malego sorca na Hibernie.Zwali go Styla sorcer.Cala historia zaczela sie od malego lvl up'a :

Po tym wyczynie uradowany Styla udal sie na Edron po pewnien czar :

Oj Styla sie cieszyl,w koncu nabyl juz najpotezniejszy czar Maga.Postanowil sprawdzic jak silny jest czar.Rezultaty?Zobaczcie sami :

Styla nie byl z siebie zadowolony.Sadzil,ze jego sila jest wystarczajaca by zabic jakiegos byka majacego nawet 250 hp!Postanowil sprawdzic jeszcze raz ile dmg zabierze jego czar.Myslal i w sumie mial nadzieje,ze 1 ue to byl jakis fatal error.Co sie okazalo? :

Tak,to nie byl fatal error,ani nic innego.To bylo po prostu ue wykonane przez jakiegos buncfala,ktory dopiero co poznawal prawdziwe zycie.Zdesperowany Styla,czasem zwany Stylusem postanowil pokazac wszystkim,ze nie jest jakims pierwszym lepszym n00b'em.Pobiegl do sklepu z resztkami miedzianych monet,kupil kilka mana fluid'ow.Wrocil na miejsce zbrodni i pomyslal:Harry Potter mogl,czemu ja nie?Wtem zaczal odliczac:99,50,1(matematyka nie byla jego mocna strona)i nastapil masowy mord:

Cala historie koncza slowa wypowiedziane przez panujacy w krainie Tibii Cipsoft:Banished: until 02.02.2005 13:00:07 CET because of excessive unjustified player killing.
Jaki z tego moral?
"Pkuj,krocej pograsz=/."
Dozobaczenia wkrotce,u Ciebie w miescie
Stylus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.