Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2008, 20:04   #1
Glannath
Użytkownik Forum

Glannath's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Fake'i umierają.

No właśnie, "Fake'i", to chyba jeden z najbardziej zapuszczonych działów tego forum. Piszę, żeby zwrócić uwagę modów, lub jakichś innych ludzi, którzy byliby łaskawi co jakiś czas tam zajrzeć i pomóc
Nasz dział jest przepełniony noobami, spamem, kłótniami itd., a niestety, nikt się nim nie interesuje. Mamy niby trzech modów, jednak w ogóle, ale to w ogóle nie interesują się działem. Warnuję, ile się da, ale to nie przynosi narazie skutków. Raz pojawił się MPalar, ale tylko, kiedy napisałem do niego PW. Modkowie (z całym szacunkiem, bo nic do nich nie mam ) zostali nam chyba źle przydzieleni. Żaden z nich długo nie siedział w fake'ach, nie znają dobrze stałych gości tego działu.

Problemem jest pewnie to, że mało ludzi z naszego działu wysyła warny, ale to nie zmienia faktu, że co jakiś czas ktoś mógłby tam zajrzeć. Mam nadzieję, że jakoś zwrócę waszą (czyt. modów) uwagę na ten dział, może coś się tam w końcu ruszy

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.