Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2008, 22:20   #481
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Jestem ciekaw, co mówiliby o narkotykach wszyscy "anty", gdyby łyknęli sobie jakąś porządną tabletę : d
Generalnie, jeżeli uważacie że to takie zlo i że samo spróbowanie wystarczy do tego żeby sie uzależnić i wciągnąć - to rzeczywiscie, nie próbujcie, jesteście na to zbyt słabi i głupi.
Wole zaufac stereotypom i nawet nie probowac. Warto sie czasem zastanowic; co ktos ma z tego, ze zacznie szerzyc "glupoty" o narkotykach (ze sa zajebiscie zle)?

Druga rzecz to utwory wokalne traktujace o tym gownie.

NAS - Aleja nr.4(czy jakos tak), mysle, ze to dosc slawny kawalek.
Fenomen - hera http://maczka19.wrzuta.pl/audio/ktwO...fenomen_-_hera - troche mniej znany utwor, jednak trafia do mnie.

Jak wiadomo Ci ktorzy robia rap oparty na swoich przezyciach jest bardziej wiarygodny, a ten ktory jest na pokaz - gowno na kolkach (patrz: grupa operacyjna, verba, norbi i "gwiazdy" ile bylo o nich glosno? 2-3 miechy?). Zmierzam do tego, ze wierze w prawdziwosc slow ktore sa w tych utworach, ktos moze nazwac mnie naiwnym, ale to juz jego sprawa.

Jedyne na co sobie moze kiedys pozwole to skret
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.