Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2008, 00:19   #483
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
Jaki sens ma to pytanie? No i może doczytaj poprzednie posty, alkohol to też narkotyk. A za twój nick powinno ci się skasować konto.

Ale to wcale nie jest tak, że dresy przerzuciłyby się na marihuanę. Tych substancji nie można traktować jako zamienników - marihuana nie nadaje się na dyskotekę, alkohol nie nadaje się do słuchania Pink Floyd.
czy ja wiem, na alkohol kazdy czlowiek reaguje inaczej. Ja ostatnio mialem czesto po pijaku banie na metal i jak byla mozliwosc to ciagle go puszczalem wsrod ludzi, ktorzy go wogole nie sluchaja. Albo czasem sie spiewalo jaskolke albo katyushe. Ostatnio tez sie mi i moim kumplom wkrecilo Time to say Goodbye-Andrea Bocceli i Sara Brightman i kilka h fazowalismy sie spiewajac to, w sumie tego juz nie pamietam nawet ale inni mowili. Mialem tez kilka razy akcje typu, nagłe uciekanie niewiadomo przed czym, ale praktycznie nie mozliwe bylo zatrzymanie. Upadek, powstanie i dalej w dluga xdd

Co do tego przerzucenia sie, to w sumie wspolczesni marihuane maja od dawna i sie nie musieli przerzucac. Ale w moim srodowisku jest tak, ze ci co jaraja to prawie codziennie ale za to pija o wiele rzadziej niz ci co tylko pija, a jesli pija to i tak zazwyczaj mniejsze ilosci i sie wspomagaja ziolem. Zalezy co kto lubi xd

Ostatnio edytowany przez Exodus - 31-12-2008 o 00:20.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem