Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor
Jaki sens ma to pytanie? No i może doczytaj poprzednie posty, alkohol to też narkotyk. A za twój nick powinno ci się skasować konto.
Ale to wcale nie jest tak, że dresy przerzuciłyby się na marihuanę. Tych substancji nie można traktować jako zamienników - marihuana nie nadaje się na dyskotekę, alkohol nie nadaje się do słuchania Pink Floyd.
|
czy ja wiem, na alkohol kazdy czlowiek reaguje inaczej. Ja ostatnio mialem czesto po pijaku banie na metal i jak byla mozliwosc to ciagle go puszczalem wsrod ludzi, ktorzy go wogole nie sluchaja. Albo czasem sie spiewalo jaskolke albo katyushe. Ostatnio tez sie mi i moim kumplom wkrecilo Time to say Goodbye-Andrea Bocceli i Sara Brightman i kilka h fazowalismy sie spiewajac to, w sumie tego juz nie pamietam nawet ale inni mowili. Mialem tez kilka razy akcje typu, nagłe uciekanie niewiadomo przed czym, ale praktycznie nie mozliwe bylo zatrzymanie. Upadek, powstanie i dalej w dluga xdd
Co do tego przerzucenia sie, to w sumie wspolczesni marihuane maja od dawna i sie nie musieli przerzucac. Ale w moim srodowisku jest tak, ze ci co jaraja to prawie codziennie ale za to pija o wiele rzadziej niz ci co tylko pija, a jesli pija to i tak zazwyczaj mniejsze ilosci i sie wspomagaja ziolem. Zalezy co kto lubi xd