Temat: Inne Wejdz!!
Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2008, 01:14   #12
Master-Mada
Użytkownik Forum

Master-Mada's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes Pokaż post
No cóż update updateami ale kiedyś musieli to wprowadzić... No chyba nie myśleliście że itemy w Tibii służą pochodzeniu legendarnemu ??

Jak każdy item i G bootsy mają swoje właściwości i zastosowanie i więcej arm niz reszta butów... Więc CIpsoft zadecydował aby i one były dostępne... ale cóż widać komunistyczne podejście ludzi kraj polskiego... zawsze podejście w stylu nie mam ja to nie ma nikt... albo niech ma jednostka byle to istniało... Pieprzone psy ogrodnika...
Pamiętasz? Kto pierwszy na kogo najechał? Powiedziałem złe słowo na Ciebie zanim to napisałeś? Pierwszy raz w czasie mojej obecności na tym forum musiałem się "napiąć" właśnie dla Ciebie, uwierz mi, możesz być dumny, "nienapinaczu". Zawsze staram się zachowywać kulturę, uwierz mi W swoim podpisie masz całkiem mądre słowa, ale nie wiem po co one tam skoro zachowujesz się dokładnie przeciwnie. Widać, że nie tylko "dobro" działa w ten sposób. Sam to napisałeś, więc jeśli to co teraz piszę wydaje się się śmieszne to tylko o Tobie świadczy.
A i jeszcze jedno - "Kłócić" pisze się przez "ó", może zapamiętasz i przynajmniej coś wyniesiesz z tego forum.
Nie pozdrawiam, ale zachowuję szacunek
Master-Mada jest offline   Odpowiedz z Cytatem