Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes
No cóż update updateami ale kiedyś musieli to wprowadzić... No chyba nie myśleliście że itemy w Tibii służą pochodzeniu legendarnemu ??
Jak każdy item i G bootsy mają swoje właściwości i zastosowanie i więcej arm niz reszta butów... Więc CIpsoft zadecydował aby i one były dostępne... ale cóż widać komunistyczne podejście ludzi kraj polskiego... zawsze podejście w stylu nie mam ja to nie ma nikt... albo niech ma jednostka byle to istniało... Pieprzone psy ogrodnika...
|
Pamiętasz? Kto pierwszy na kogo najechał? Powiedziałem złe słowo na Ciebie zanim to napisałeś? Pierwszy raz w czasie mojej obecności na tym forum musiałem się "napiąć" właśnie dla Ciebie, uwierz mi, możesz być dumny, "nienapinaczu". Zawsze staram się zachowywać kulturę, uwierz mi

W swoim podpisie masz całkiem mądre słowa, ale nie wiem po co one tam skoro zachowujesz się dokładnie przeciwnie. Widać, że nie tylko "dobro" działa w ten sposób. Sam to napisałeś, więc jeśli to co teraz piszę wydaje się się śmieszne to tylko o Tobie świadczy.
A i jeszcze jedno - "Kłócić" pisze się przez "ó", może zapamiętasz i przynajmniej coś wyniesiesz z tego forum.
Nie pozdrawiam, ale zachowuję szacunek