Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2008, 17:58   #492
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Ta, tylko jest jeszcze kwestia tego jak kto co nazywa. Jezeli jakis urzedas na biurku powiedzial sobie, ze marihuana to narkotyk to nie znaczy, ze musi tak byc. Mowiac "narkotyki" mialem na mysli te twardsze rzeczy jak np. heroina, opium i jakies tam tabletki. Marihuane traktuje raczej jak alkohol - jak jest okazja to wypije (marihuany nie palilem jeszcze, bo najzwyczajniej nie mam do niej dostepu, i okazji...sam przeciez bym nie palil)
To ja ci pomogę. Narkotyki to substancje oddziaływujące na ośrodkowy układ nerwowy. Tej definicji ja się trzymam, jest trochę bardziej naukowa niż twoje widzimisię. Przywoływanie "jakiegos urzedasa" jest tutaj nie na miejscu.

Cytuj:
"Czlowiek glupi uczy sie na wlasnych bledach, a czlowiek madry uczy sie na cudzych"
Ojej.

Cytuj:
I naprawde, wole byc "glupi" bo ufam stereotypom, niz sprobowac i obudzic sie z nieodparta potrzeba. Jest jeszcze przeciez "lewy towar" ktory zawiera dodatki jak np. AIDS/HIV (nie pamietam co jest wirusem) i jak sie cos takiego trafi to zong.
Nie napisałem, że jesteś głupi. Twoje poglądy są i potwierdzasz to zacytowaną wypowiedzią. Widzę, że nie będzie między nami rzeczowej dyskusji. Zatem pozdrawiam ciepło i życzę szczęśliwego nowego roku.

Aha, postaraj się nie złapać wirusa AIDS, bo będzie zong.

Ostatnio edytowany przez Thero - 31-12-2008 o 17:59.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem