Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2009, 02:47   #31
Szef_Ryby_i_Etorica
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 12 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado Pokaż post
Mam DSM[45k] , RH [33k] Bohy [33k] Demonke [35k] Blue legi [20k] Dreaded cleaver [20k] I teraz : warto nosić aola? w bp przewaznie 100 health potkow i 40 mana potków,light shovel itd...opłaca sie kupić aola? mam 60k kasy..
Czasem można mieć pecha i spadnie prawie wszystko tak jak na rsie. Ja bym kupił, te 50k to szybko można na przykład w lootbagach odbić. Ja mam takie eq jak ty tylko, że mam mms i golden legs więc już muszę, a druga sprawa to backpack w którym często są obsidian knife i inne duperele które podedzie bez aola trzeba kompletować czyli tracić czas i pieniądze, ale jak nie chcesz to przynajmniej noś time ring lub stealth ring, zależy co Cię będzie gonić, ale zawsze to coś da To nie jest tak, że jak masz dobry net i chodzisz na słabe potworki to nie padniesz, będzie głupi najazd orców w Thais lub Old Widow, lub zlurowany banshee i leżysz. Czasem lag na zerkach lub witchach i dead

Ubijałem często boty na fibuli dsami i beholderami więc mam trochę statystyk i powiem wam, że najczęściej lootowałem crown helmety i wampirki, tylko raz bohy więc często leciały hełmy i tarcze, ale różnie to bywa. Czasem nic, czasem 3 itemy z eq + fibuliański klucz z arrows slota

Ostatnio edytowany przez Szef_Ryby_i_Etorica - 01-01-2009 o 02:50.
Szef_Ryby_i_Etorica jest offline   Odpowiedz z Cytatem