Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2005, 19:01   #16
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

JEST neo 160kb/s. Ci co niedawno zawarli nowa umowe maja 128 a ci co dawno maja 160 bo byly niedawno [odwyzki u starych klientow np miales 512 to ci podwyzszyli do 640 (nie wiem czemu mi podwyzszyli na 768 ale sie nie klocilem jak daja to jest dobrze) Ja zmienialem z wlaswnie 768 na 160 i w sumie ladnie chodzi tylko disconnecty sie czasami zdarzaja niestety:/ od kiedy ja mam to tylko 2 razy ale to zawsze cos.

$orc: nie ma uslugi 160 ale faktyczna predkosc przy 128 zawarciu to 160 kiedys bylo teraz jest chyab normalnie, a co do ograniczenia, jezeli sciagasz bardzo duzo to rzeczywiscie kicha, mnie to ograniczenie denerwuje ale dla ludzi ktorzy nie sciagaja za duzo jest wporzadku.

edit: co do wypowiedzi tego ze sie tnie, byc moze ale wtedy kiedy instaluejsz ten program od TP, jezeli pobawisz sie przy konfigurowaniu samemu to bardoz ladnie dziala Z tym ze nie jestem w stanie wyjasnic jak to sie robi, bo robilem to z bratem a on nie umie wytlumaczyc

Ostatnio edytowany przez ciemne dropsy - 26-01-2005 o 19:03.
ciemne dropsy jest offline   Odpowiedz z Cytatem