Temat: Sylwester ;]
Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2009, 07:46   #513
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data doł±czenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domy¶lny

Godzina 7:02 : ))) a ja nie ¶pię gdyż mi się nie chce, i nie bd spał.

Opisze mojego sylwestra

Zaczęło się o 20:30, do godz 22:20 wypili¶my 2,8l Bolsa. Cóż, wszystko działo się w piwnicy któr± kumpel posiada nielegalnie, więc lekki przypał... [all darli dupę że masakra] To tak, miałem w planach opijać smutki miłosne, jak się okazało byłem jedn± z nielicznych osób ogarniętych, które panowały nad sytuacj±. Z 8 osób zrobiło się 15, co tam... Kumpel wpadł na pomysł żeby skoczyć do żabki po fajki, no to idę go przypilnować. Idziemy... oczywi¶cie po drodze spotkali¶my 3 nawalone koleżanki, więc biedulek nie można było tak zostawić... kupili¶my szlugi i wrócili¶my do piwni. Co zastali¶my? Wszędzie mnóstwo rzygów na drzwiach, na drzwiach s±siadów wszędzie... co tam niech rzygaj± ; > Odprowadziłem kumpele spowrotem, wróciłem na jeszcze bardziej zarzygany teren i stwierdziłem że za 10min północ. Ogarnęli¶my all z grubsza i wyszli¶my na dwór Nawet se achtunga i rakietkę wyjebałem buahaha ;D Całe osiedle se składa życzenia, i się kumpela zaczęła do mnie kleić, minęło parę minut i się z ni± obudziłem na ławce i j± 3małem za fajne miejsce... [nie wnikajcie za jakie] to okej ja zamulony leże się do niej przytulam, nagle stwierdziłem że ona mnie całuje okej xD dobra fajnie było więcej nie powiem ;* Jako¶ o 1 zaprosiłem towarzystwo na chatę do siebie, dobrze że dużo misek mam bo ostro zarzygali ; >> spoko loko, siedzieli¶my w miarę spokojnie, ogl±dali¶my chłopaki nie płacz± i hOOy ;D o 6 wyszli¶my na osiedle, się od¶wierzyć trochę, zajebisty kurs do monopola 24/7 : ) spotkali¶my fajnego żula który sprzedał jakiego¶ samsunga za 5zł tylko po to żeby mieć na piwo O_o Kupili¶my chrupki za 1,60 i poszli¶my pod następny sklep... towarzycho się rozeszło i oto tak sobie siedzę teraz a jutro? prawdopodobnie będe szpachelk± skrobał ze zaschnięte rzygi w piwnicy ELO