Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maxen13
To tak samo jakby nowy gracz się spytał kim grać: Warriorem czy Palem. Oczywiście wiadomo że wybór pada na Pala (wg mnie), bo zawsze może się uleczyć podczas walki i iść dalej. Także nie potrzebuje takiego super hiper eq do levelowania jak war. Ale wg mnie Pal to tylko i wyłącznie do heala albo do tanka. Jeśli nowy gracz chciałby być DPS'em to radziłbym warka niż szpanerskiego rogala bo do niego trzeba większego skilla. Co do druid vs. mage ja też jak pan up poleciłbym bym druida. Początkowemu graczowi trudniej jest ubić 3 mobki lub 2. Trzeba w takiej sytuacji troche pokombinować. A druid to cat form + stealth i w razie czego leczenia jak spadnie hp poniżej 50% i jedzie dalej.
Jutro albo pojutrze zakupie WoW'a i ponownie zacznę. swoją przygodę  . Jak na razie Dosiego Nowego Roku!
P.S: Bardzo udupili shama podczas tych updejtów?
|
NO
KU**A KOLEJNY SPEC -_-
Obudź się, paladyni zawsze mieli dobry dps aż do endgame(TBC), wtedy ssali to prawda aż do wotlka i teraz nawet w endgamie są silni.
Ja już bodajże 20 paladynem byłem w stanie rozjebać 3 elity naraz (Loch Modan, tauren z 2 orcowymi guardami), palem jesteś teraz w stanie rozwalić WSZYSTKO. Warr wbrew pozorom jest bardzo ciężki to grania a rogue właśnie byłby proponowanym wyborem w starciu warr vs rogue, bo rogue jest prosty i je też prosto, może uciec z walki bez problemu(chociaż po co uciekać jak on i tak JE), vanish ratuje nawet przed wysokolvlowym gankerem (zwiększa poziom stealtha na 10sec.). W mojej opinii Warrior to jest ostatnia z tych trzech klas, którą bym polecał nowemu graczowi, za dużo się pada, instancje to głównie tank (chyba, że jest się pro i będzie się fury dpsem

ja takim warriorem na niskich instancjach osiągałem 50% damage done) i generalizując jak już wspomniałem, wbrew pozorom nie jest to łatwa klasa i nie ma się nią prościutkiej gry.
@Dawergo: Naprawdę zajebista sprawa, nie pamiętam dokładnie ile leczy ale naprawdę warto (nie pamiętam czy 2k/cały hot czy 2k/tick) coś takiego.