Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2005, 19:44   #1
redfaction
Użytkownik Forum

redfaction's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
redfaction ma numer GG 4524829
Domyślny Rosseta's screens

Witam narazie wstawiam takie troszke głupie screeny ale jak to się mówi od czegoś trzeba zacząć... . W piątek ide na OF to może będzie troche nowości.

Witam ponownie dnia 28 stycznia Roku Pańskiego 2005.
Zdjęć z OF jeszcze nie mam ale postanowiłem się wybrać do grobowców faraonów i sami zobaczcie co z tego wyszło . Enjoy.

Have a nice day.

Na początek skille i lvl i domek kumpla z rl .

Niższa część domq

Domek drugiego najlepszego frienda z Tibi pozdro Eternal Adi, Patiga i Pandel

A tu coś dla koneserów hitów 100+ hehe

Zaczynamy od scarabów i nawet ładnego hita (podczas całego huntu będą się powtrazyały mumie, scaraby oraz larvy)

Nadciąga grabaż . Scarab w tył zwrot ghul na przód marsz! BD

Party party party!

Równa Seteczka .

111 no i scarab powoli wycofuje sie na z góry upatrzone pozycje .

Nawet niezły hit mi się wydaje .

Aaaaa bugs attack hehe, potrzebny muchozol xD.

No a teraz z coś grubszego kalibru - Crypt Shambler (osobiście nie lubie się z tym pojedynkować no ale tak jakoś wyszło ).

Mumia ładnie przyjmuje hity na klate?, niee przecież mumia nie ma klaty.

Ahhh tutaj crypt shambler postanowił dać mi fory i odegrać się na mnie w przyszłym życiu .

No tutaj było troszke nerwowo, gdyż nie chciało mi sie UH runki zużywać a chwile po tym złapałem laga ale siła wyższa czuwa i wszystko skończyło się OK.

Myślę, że tego hita nie powstydziłby się knight aczkolwiek jak to mówią: "Zawsze może być lepiej".

Stone golem, golem stones. Tak obrywały golemy .

A tutaj również ładne hity i we mnie i w shamblera (oszukiwałem >sword ring< ale on przecież tego nie widzi ).

No a tutaj chyba najładniejszy hit >171< sam sobie zaimponowałem .

No i poraz kolejny hit w scaraba za 113 .

A tutaj zjednoczone siły królestwa faraona: Mumia oraz jej sługa.

A tutaj mumia troszke na farcie załapała się na zdjęcie niestety chwile po tym musiała ponownie zagłebić się w podziemia krypty .

No i loot czyli to co najbardziej Was interesuje, niestety nie ma niczego specjalnego (sam się dziwie) no ale cóż trzeba się zadowolić tym co się ma. Później wypadł jeszcze 2H Sword ale nie chciało mi się go zamieszczać. That's all, możliwe, że wkrótce będą screeny z OF.

Pozdrawiam i do zobaczyska 8D.

Ostatnio edytowany przez redfaction - 28-01-2005 o 21:54.
redfaction jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.