Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2009, 17:57   #759
Vrael
Użytkownik Forum

Vrael's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
@Vrael:
Co do przeżywalności fire maga.
Na arenie takie klasy jak DK czy rogal są w stanie wyciągnąć taki burst dmg, że jest z tobą kapa.
A jak spotkasz 2* DK to możesz zbierać manatki
Ogólnie teraz w pvp jest dość trudno dla maga, z tego powodu, że nie tylko jest clothem, ale i nie ma tak potężnego bicia jak sporo klas dostało.
No sorka, ale w res gearze (nie cały, częśc jest z TBC, ale...) dostać kryt z sinistera - 8500. Ze zwykłego sinistera. Ambushe siadają 10k+.
Ja o takim czymś tylko mogę marzyć...

Top ja chyba jakiś inny jestem, bo lvluje prot warrkiem i jest to łatwe, proste i piękne.
Czy Ty w ogóle czytasz co ja piszę? Napisałem, że na arenach rzeczywiście jest nim ciężko. A co do prot speca, możecie mieć rację, ale w Arms albo Fury już się nie ma takiej małej 'nieśmiertelności' i przy większym pullu bywa ciężko. W sumie może źle na to spojrzałem, ja głównie siedzę w pvp, może i warriorzy sa 1buttonerami ale jeśli chce się być wysoko to trzeba naprawdę mieć talent tą klasą(albo zajebistego partnera xD). A co do zwykłej gry i tak z tych trzech klas polecałbym wpierw paladyna potem rogala i na końcu dopiero warriora, ze względu na jego słabe zdolności ratowania własnej dupy.
Vrael jest offline   Odpowiedz z Cytatem