Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ameriov
Niestety poradnik ten ułatwi życie botterom, będą wiedzieli których miejsc unikać szczególnie i jak się zabezpieczyć
|
ojejku czyli zaczna expic tylko na wezach bo beda mogli pasc na ratach. co to za bzdury! beda unikac 2-3 miejsc o ile juz ich nie unikajaa
dwa poradnik przeciwko botom ktory ma im ulatwic zycie? hhahaha jestes zabawny. I nie musisz sie wysilac wiem co tam miales na mysli ale chyba te zdanie powinno brzmiec nieco inaczej
Cytuj:
Jednak nie wszyscy są Polakami, w dodatku nie wszyscy Polacy wchodzą na tibia.pl
|
niby co to ma znacyc? bycie polakiem to bycie idiota? czyli sam nim jestes, dorzuce do tego jeszcze slowo debil
a lepsze > to ze jestes polakiem tzn ze jestes idiota, ale jak jeszcze odwiedzasz tiba.pl to chyba wogole nie masz mozgu! czlowieku juz na wstepie zrobiles z siebie dziada
Cytuj:
Nowi nie wiedzą co to google więc i tak nigdy się nie dowiedzą co one oznaczają.
|
czyli ten poradnik jest dla doswiadczonych graczy ktorzy wiedza co i jak? debilizm ... skoro nie wiedza czym est google to jak znajdza tibia.pl?
Cytuj:
II. Logika botterów (lub jej brak)
|
chyba raczej logika tych, ktorzy trapuja boty. wymieniles 3 rodzaje botow i mowisz ze warto trapowac w zasadzie tylko 1 z nich ... logika botow czy twoja? zal
Cytuj:
Itemy, żeby nie mieszać za dużo będę pisał ciągle o jednym, ale mam na myśli również..
|
jak juz cos robisz to rob dobrze. rozgranicz to na 3 rodzaje itemow, ktorymi mozna bloczyc
1 - ten, ktory mozna dac do bp - honey flower/box/crate/chest (zapomniles o tym)
2 - ten, ktory nie mozna dac do bp ale mozna po nim chodzic - barrel/barrel (brown)/drawers/chair/small round table/small table
3 - ten, ktory nie mozna dac do bp i nie mozna po nim chodzic - trough/indoor plant (kwiat z donicom)/goblin statue (zapomniales o tym)
Cytuj:
klawiszy ctrl+r, lub napisać posta >>TUTAJ<< Post powinien zawierać imię gracza oraz świat na którym robi to co robi.
|
kolejna peirdola nei rada. kazdy wie ze ban zbonowanie bota to radosc dla inncyh zwlaszcza jak jest to jakis hlvl. wiele boterow regularnie sledzi raporty na siebie w tamtym temacie. widzac w naglowku "Ameriov 63 Rookbotter" chyba zaczniesz uwazac gdy botujesz nie? jak juz cos zamienic ta bzdure na:
klawiszy ctrl+r, lub napisać posta >>TUTAJ<<
Zakladajac temat zrob to z innego konta lub skorzystaj z postaci ktora nikt nie zna
w temacie umiesc wylacznie nazwe serwera
w tresci napisz, ze nikt nie reaguje na ctrl+r i ze wiele osob czeka na GMa
nigdy nie wspominaj w temacie i w samym poscie imienia botera
up zdaje sie na twoja inteligencje, rozwin to tak by kazdy wiedzial dlaczego tak a niei naczej
Cytuj:
ss z lionetem
|
za kazdym razem jak raportujesz bota to lazisz za nim krok w krko? debilizm gosc zobaczy ze ktos za nim lazi /zwlaszcza hlvl/ i napewno nie pomysli 'cos chyba jest nie tak'. brawo!
Cytuj:
Poison Cave
|
hahaha juz w 1 trapie widze cos co mnie rosmieszylo. strzalka z opisem 2 koryt. skoro mowisze ze robisz to dla newie to chyba dobrze bedzie jak zrobisz ssy z tymi 2 korytami by nit nie mial watpliwosci o co ci chodzi
Cytuj:
Efekt gwarantowany dla wszystkich rodzajów botów.
|
bzdura. wystarczy ze bot bedzie mial hlvl i fluidy i twoj trapik rozsypioe sie jak z domek z kart. i jeszcze jedno. nie dawaj zadnych gwarancji, bo nic nie jest pewne w 100%
Cytuj:
Wolf/Rot Hell/Bear
|
opis jest nieziemski. dla laika -newbie- niz z tego nie bedzie zrozumiale. dorzuc jakies ssy
Cytuj:
rotworms
|
rysunek cytuje 'bot widzi zablokowane przjscie wiec sie nie rusza'. sa boty ktore odwroca sie i pojda gdzie inedziej. zapomniales o tym? jesli nie to napisz przed kazdym rodzajem trapa jakiego rodzaju bota mozna na nim trapnac a jakiego nie
Cytuj:
beary
|
a co zrobisz gdy bot przyjdzie po 5 minutach a misie sie rozbiegna? chyba lepiej jak od razu beda walic bota combosami niz beda powoli jeden za drugim podchodzic do bota gdy ten juz zdarzy uwalic 1 misia. czyli trzeba je zablkoowac przy wejsciu boxami
Cytuj:
wolfy
|
to samo
Cytuj:
chickeny
|
piszesz o 2 korytach ktorych nie ma na ssie. poza tym so boty kotre spokojnie przelaza po boxach. i co wtedy? (tak jak na ssie mino hell bot wlazl na honeya)
Cytuj:
mino hell
|
ciesyzch miche z zabicia bota i loota? ja zabilem z pomoca 1 osoby 40+ ktory nie byl botem czyli umial sie bronic i myslec. padl a loot byl taki sam ale ofiara inna. hail me.
to samo co na beary. mino sie porozchodza i dupa zimna. chyba najpierw trzeba je poblokowac przy zejsciu.
Cytuj:
bugi
|
skoro nie wymaga komentarza to po dziada wogole to opisujesz? zal
Cytuj:
raty
|
ne widze wymagan. chyba jestem slepy.
nie wiem gdzie jest to miejsce. mapa jest zajefajna na tym ssie. newbie napewno wskaze droge w to miejsce, gratz
wogole jak tam zbudujesz trapa skoro jak sam piszesz nie mozna zablokowac bota? bedzie co pare minut wlazil na gore i wybijal raty, gratz2
Cytuj:
skele
|
opis rox. przynajmniej napisalebyc ile jest tam tych skele ot tak. chyba nie zapomniales ze piszesz do tych ktorzy nie potrafia znalesc google to skad beda wiedzieli ze amer mial na mysli ropowanie wszystkich skele a nie tylko 2? zal.br
Cytuj:
trole
|
na ssie 7 trolli, gratz
lurowanie 2 skele, skad, jak itp? gratz2
wymagane 2 koryta, na ssie widze 1, gratz3
wogole zanim zaczales pisac o trapowaniu najpierw napisz ludziom jak lurowac i ropowac potworki, zal.pl poradnik dla newbie jasne
Cytuj:
gobliny
|
lol pokaz mi bota ktory nie jes afk ... bot czyli cos martwego mechanicznego.
skad sie wziely gobliny? jestem newbie, nie wiem. ironia jakbys jej nie wyczul
Cytuj:
fire
|
jak bedzie wygladac jak reszta to juz daj sobie spokoj
tyle o twoim poradniku. dla mnie historyjka z obrazkami
Cytuj:
Nie byłem, nie jestem i nie będę najlepszy w tym co robię.
|
zapamietaj wlasne slowa xd masz 1000% racji
Cytuj:
Nie mylcie ilości z jakością...
|
zgadzam sie w 1000%
Cytuj:
Te uwagi w moją stronę są głupie i bezpodstawne.
|
heaheaeh dalem ci i innym tyle dowodow popelnonych bledow a ty ciagle ich nie widzisz? ogarnij sie pls
up
Cytuj:
Haha, Twój 2gi post przeciwko mnie i już z siebie zrobiłeś barana .
|
moze konkretny przyklad? poki co robisz barana sam z siebie K ja tez z ciebie robie barana heaheah ;d
Cytuj:
W tym przypadku nie była mowa o TS tylko rl Tibii po 1. (A kiedy trapowaliśmy Cezeta na TS to na 100% nie było GMów, nie wiesz to nie pisz)
Po 2 "Punkty" zdobyłem na "żyjących", botterów nie uwzględniałem.
|
lol czytanie ze zrozumieniem sie klania. od poczatku chodzilo mi o cezeta
lol2 nigdy nie sporkalem sie z tsem na ktorym nie bylo gmow. wiem i napisze ;9 Zawsze jest jakis online by pilonowac pozadku. jest ich wiecej na tsie niz w normalnej grze. ale chyba ta twoja paroletnia gra to tylko trapowanie botow, br plz
Cytuj:
Jeżeli mnie nie znasz to się nie odzywaj bo robisz z siebie pośmiewisko ^^.
|
przeczytaj moje korekty do tego niby poradnika i pozniej mi napisz jeszze raz, ze sie nie znam. czekam xd
Cytuj:
Chyba, że lubisz jak się z Ciebie ludzie śmieją... Byłbyś wspaniałym clownem.
|
narazie nikt sie nie smieje, zal nie?
Ooooooooooo koncze post, ciekawe co napiszesz panie traper hahaha