Ale się 1 pan rozpisał! Przynajmniej wytłumaczył co mu się nie podoba.
No to jedziemy.
1-4 Nie musze opowiadać bo to Twoje wymysły
5 Racja
6 No nie wiem.
7 Wtedy z Lionetem chodzilismy po calym rooku i szukalismy botterów. Taka zabawa.
8 Ok
9 W takiej sytuacji zrobi się ten trap 2gi lub 3ci raz
10 Jest mapa na samym poczatku... Eh.
11 Nie pojdzie, bo przejscie jest zablokowane, co najwyzej bedzie caly czas podchodzil do blokady
12 Misie sie nie rozbiegaja, testuj zanim napiszesz.
13 to samo
14 Koryta SĄ na ssie
15 Tak, mino mozna zablokowac, ale mozna tez je wymanewrowac jak ja to zrobilem.
16 N/c
17 Wczytaj sie uwazniej
18 No coz, moze i by sie przydalo
19 Sa koryta, znow nieuwaznie patrzysz. A trolle przeciez stoja na 1sqm. Gratz
20 Ja widzialem wiele razy
Cala reszta to Twój problem. Nie jestes obiektywny wiec Twoje slowa pozostana bezwartosciowe.
Ok. Te kilka punktów w których fito miał rację zostały poprawione a nad 1 "pracuje". Teraz spoczywaj w pokoju bo Cie ignoruje. Trzeba było od początku pisać normalnie, a nie nagle się nawracać.
Czekam na dalsze sugestie innych... tylko na razie odpuście sobie wolfy- to mam zamiar zmienić, oraz że nie dodałem nadal 1 trapa.
@edit
Beary i wolfy się nie ruszają. Ja to wiem a Ty widać nie. Naprawdę, sprawdź sam. Ustaw trapa, wyjdź i wróć za 3 minuty. Kiedyś się ruszały ale cipsoft to zmienił, nie mam pojęcia kiedy i dlaczego.
edit2:
Nie znam bota który wchodzi na most goblinów na afku. Od niechcenia mógłbym dodać ale brak pacc.
A trap z ogniami- Nie wiesz to nie mów. Sam mechanizm na pewno dobrze opisałem tylko nie wiem czy prawidłowo zacząłem.
Ostatnio edytowany przez Ameriov - 01-01-2009 o 21:55.
|