Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2009, 21:39   #119
fito46
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2008

Imię: Xanadu
Profesja: Druid
Świat: secura
Skille: 12/2
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ameriov Pokaż post

1-4 Nie musze opowiadać bo to Twoje wymysły
5 Racja
6 No nie wiem.
7 Wtedy z Lionetem chodzilismy po calym rooku i szukalismy botterów. Taka zabawa.
8 Ok
9 W takiej sytuacji zrobi się ten trap 2gi lub 3ci raz
10 Jest mapa na samym poczatku... Eh.
11 Nie pojdzie, bo przejscie jest zablokowane, co najwyzej bedzie caly czas podchodzil do blokady
12 Misie sie nie rozbiegaja, testuj zanim napiszesz.
13 to samo
14 Koryta SĄ na ssie
15 Tak, mino mozna zablokowac, ale mozna tez je wymanewrowac jak ja to zrobilem.
16 N/c
17 Wczytaj sie uwazniej
18 No coz, moze i by sie przydalo
19 Sa koryta, znow nieuwaznie patrzysz. A trolle przeciez stoja na 1sqm. Gratz
20 Ja widzialem wiele razy

Cala reszta to Twój problem. Nie jestes obiektywny wiec Twoje slowa pozostana bezwartosciowe.
widze ze wreszcie zrozumiales ze obrazaniem innych niczego nie osiagniesz. dobrze teraz moja kolej

na poczatek powiem ze zaraz po moim poscie EDYTOWALES swoj poradnik i wprowadziles zmiany. dlatego teraz niektore moje uwagi (z zeszlego posta) moga byc nieaktualne.

1-4
nie sa wymyslali tylko logicznymi wnioskami wyciagneity z przeczytanych zdan. sam przeczytaj uwazniej to co napisales i zapewne dojdziesz do tego samego
5
wszystko jasne - koneic tematu
6
przeczytaj jeszcze raz to co tam wypocilem. napewno dostrzezesz zajefajna roznice pomiedzy twoim a moim sposobem raportowania
7-8
wszycho jasne - koniec tematu
9
tak ale gosc w koncu zorinetuje sie ze cos nie gra zanim zdarzysz zrobic 2-3 trap
10
dalej upieram sie przy swojej wersji. sam mowiles ze poradnik dla newbie, zastosuj sie do tego
11
w sumie masz racje, ale nie mam 100% pewnosci - ogolnie koniec tematu
12-13
przeciez jak wyjdziesz na gore to potworki beda poruszac sie. nie stoja w miejscu jak kiedys. beda lazic to tu to tam. nie musze tego sprawdzac, ty tez nie, nikt nie musi - tak jest
14
koryta sa. ale wez pod uwage druga czesc wypowiedzi
15
chyba mnie nie zrozumiales. Chodzi o to patrz pkty 12-13
16
wszystko wymaga komentarza jesli chodzi o poradniki zwlaszcza dla newbie pamietaj o tym. a skoro trap nie istnieje to wrzuc go na sam dol w zakladce Historia czy cos w ten desen
17
rozumie to cos tam nabazgral. ale to dziala w obie strony, wiec przczytaj to co ja napisalem. poruszylem tam cos o czym nie napisales
18
wiec nie czekaj. zrob to - temat zamkniety
19
widze tylko 1 kwiatka na 1 ssie. to ze swoja na 1 sqm to wiem, ale odbiorcy moga nie wiedziec. dorzuc ssy skad i jak lurujesz skele itp. zrob to tak by nikt o nic nie pytal. zwlaszcza ja ;d
20
pokaz mi bota ktory potrafi normalnie gadac. nie myl pojec bot a botter. bot to maszyna. maszyna ma to do siebie ze nie posiada fukncji zyciowych. + co z tymi gobami? wytlumacz im.

reszta
przeciez ewidentnie przyznalem ci racje i nakazalem sie do twoich wlasnych slow dostosowac. a teraz piszesz, ze to jest bezwartosciowe? ;d chyba sie pomyliles w ocenie sytuacji

przynajmniej ton wypowiedzi troche sie uspokoil. dobrze. nikt tutaj nie przyszedl sie klocic tylko wyrazac pinie, sugerowac zmiany itp.

przejrzyj jeszcze raz moje posty (omin niepotrezbne przymiotniki i rzeczowniki wisz o czym mowie) i popraw to tak zebym nie mial sie o co przyczepic. wowczas ten poradniki bedzie poradnikiem

EDYCJA bo przypomnialo mi sie, niczego wyzej nie zmienialem w tresci

dobra rada - ponagrywaj filmiki jak trapuejsz. bedzie to najlepszy sposob pojkazania wszystkim na czym polega dany trap. wiadomo ze nie chcesz miec bana na koncie wiec wcisniesz ctrl+n i nicki znikna nikt cie o nic nie oskarzy. jesli nie chcesz tworzyc filmow to wrzuc takie ktore juz sa. np w fire wrzuc jak pada ten 96 lvl

Fire
cos mi w tym trapie nie gra. ale nie mam dobrego ssa by moc naopisac cos wiecej. jak mozesz wrzuc mi wiekszy ss z ogniami najlepiej caly ekran.

Jest jeszcze trap na moscie z goblinami. jest chyba najlepszy jesli chodzi o boty. nie padaja tam best hity ale bot musi byc afk. zreszta jako gracz ktory trudni sie trapowaniem wiesz o czym mowie

Ostatnio edytowany przez fito46 - 01-01-2009 o 21:49.
fito46 jest offline   Odpowiedz z Cytatem