Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2009, 00:43   #10845
YenLoVag92
Użytkownik Forum

YenLoVag92's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2008
Lokacja: W jaszczembiu :)

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sexyboye
Świat: Anala <3
Poziom: 69
Skille: 69<3
Poziom mag.: 69
Domyślny

Ty ku*wa shadow, przeciez ty jestes taki po*ier*olony, ze przez ciebie mi kac zszedl. Nigdy nie widzialem takiego idioty ja pie*dole.. Zeby w sylwka expic, zamiast isc sie pobawic, poszalec, wypic cos, czy chociaz pogadac z ludzmi, to ty odpie*dalasz takie cos. Rozumiem, ze nie widziales zadnej fajnej laski w swoim miescie, ale przeciez moglbys sobie znalezc gdzies jakas, pospedzac z nia czas, a ty ku*wa expiles. Jak jakis pro0 gejmer. Ja np mialem nigdzie nie isc na sylwka, planowalem zmienic miejscowke expa, poexpic troche w sylwka, przyszlo kilka osob, starzy wszli i hulanka byla. a ty odpierdzielasz takie gówno. Pozdro dla ciebie stary.

Żeby sylwestra spedzac na hff, to trzeba miec kompletnie naje*ane.. Zamiast cieszyc sie z zycia, zapalic staffa, wypic cos, to .. nc ja pie*dole..

Myslisz zes jest kozak, bo jakis gm ci sie odwdzieczyl, bo mu dupe uratowales jak byl na charze. Masz tak naje*ane w glowie, jak kon w dupie. A ja ku*wa zrobilem laske gmowi, nie pamietam ktoremu, a on odwdzieczyl mis ie spustem na twarz i podniecam sie tak tym? <podnieca sie>

Ostatnio edytowany przez YenLoVag92 - 02-01-2009 o 00:46.
YenLoVag92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem