Temat: Serwer 158 ek & 155rp died
Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2009, 02:11   #12
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez leopard Pokaż post
Mogliscie zrobic mega duzo, ogolnei dac sie tak balanlnie trapnac to przegiecie+ nie nosicie destroy fieldow? 2x150lvl+ i zadnej destroy fieldow, mogliscie wspolracowac, to nei byly hlvle, ty masz male attack+ exori gran+ buff, pall to samo + assassin stars, gdybyscie sie zgadali to byscie wybijali tam ich, ten 30~ lvl ktory blokuje droge,no ja jebie nie moglsicie go zabic? czekasz, stoisz nic nie robisz i myslsiz ze sam sie trap popsuje? heh 2 bp potionow na pvp servie sorry, ale na lvlu duzo nizzym od Ciebie nosile mminimum 10 bp, pomimo hacka, pozyczylem eq, nie majac kasy na zapozyczalem sie na potionki bo bez 1 bp leczenia nie wyjde z pz. Nie ma co chlopaki/dziewczyny pokakazali jak grac sie nie powinno, albo botowaliscie techary i niemielsicie okazji wycwiczycpvp , albo zakupiliscie te posatcie. I nie mowie tu o jakims super pvp, tutaj glupie podstawy daly by wam mozliwosc wysjc z tego trapa. I prosze nie mow mi ze nie wyszedl bym z takich trapow, bo wychodzilem, a szczegolnie mam takie 3-4 sytuacje najciekawsze podczas grania, gdzie nie mialem w ogole szans na zwianie z trapa a jednak. ale nie bede o tym mowil bo to inna bajka...
Ani jeden ani drugi nie botował/nie kupił postaci.

Pomyśl logicznie, oni już tam kilka dobrych godzin siedzieli... i może dlatego im tyle potów zostało? Nie jestem obrońcą zwierząt, ale akurat Małpa ma dobre PvP.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem