Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2009, 15:11   #11817
reasonTHC
Zbanowany

Data dołączenia: 24 12 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Riztor Pokaż post
Jakie to ma znaczenie gdzie znalazl? Wazne ze doskonale odzwierciedla twoje zachowanie. Moze w przeciwienstwie do ciebie czyta jakies ksiazki a nie tylko forum tibia.pl. A tak przy okazji w tych swoich nerwach moglbys nie stosowac powtorzen. No ale co mozna wymagac od takiego prostego czlowieka jak ty? Wiesz w ogole co to sa synonimy? Nie chcialem sie udzielac tutaj ale jak widze twoje posty to po prostu nie moge tego nie skomentowac ;P

Edit:
Sry ze napisalem takie "wypracowanie". Mam nadzieje ze nie bedziesz mial wiekszych problemow z przyswojeniem zawartych w nim informacji. Tak z 3 razy przeczytasz to moze zrozumiesz ;P Wiem ze kapitan bomba nie uzywa takich slow no ale mimo wszystko licze na ciebie
Nie bronie go, ale to Ty jestes tutaj najwiekszym idiota, jak chciales zablysnac to Ci sie wyszlo, szukasz przyjaciol tu ich nie znajdziesz. Jak masz zamiar pisac takie bzdety na forum to wypoierdalaj plx, bo tu sie pisze o Tibii a nie o jezyku polskim, zes zajebal z synonimami jakimis. Kurwa skad tacy idioci sie biora...aa i tak ps. to kapitan bomba mowi
TĘPY CHUJ kacapie jebany, wiec wyjdz i zamknij drzwi.

kocham to pokolenie 13 latkow co post nie wnoszacych nic tylko poprawiajacych i pouczajacych zasad jezyka polskiego, mam pomysl co z tkaimi robic. TO samo co Hitler robil z zydami
reasonTHC jest offline   Odpowiedz z Cytatem