Pk
Gralem na Arcanii i gram nadal ale nie ta postacia przedstawiam:
Nick:Iggy Arbuckle
Level:20
Rzeczy:Nie pamietam
Swiat:Arcania
Ide sobie na zamek i nie spodziewalem sie pk bo dawno ich nie widzialem...Zatrzymuje sie i wchodze w opcje a tu nagle idzie dwoch kolesi:
Edek plaskamorda a drugiego zapomnialem edek mial 28 a tamten mial 14. Patrze w opcjach a oni sobie gadaja. Nie uzylem utamki, bez potow i zaczeli mnie atakowac. Edek mial hity po 50 a tamten drugi po 20 i jescze runek uzywali: HMM, FD i chyba GFB albo FB. Wylaczalem opcje 3 sec i polowa zycia zaczalem uciekac a oni za mna. Nie mialem szans do Ab za daleko i wpadlem w ulamku sekundy na swietny pomysl!! Mialem przy sobie 100gp i wyrzucilem daleko od siebie. A te nOOby zamiast mnie zabic to po te 100gp poszly a ja ucieklem i sie smialem ze mogli mnie zabic i wiecej zyskac niz glupia platynke HHAHAAHHAHA. Niedlugo potem z Edkiem byl wywiad. Moral???
Czasami jesli chcesz przezyc musisz pomyslec i byc spokojny. Gdyby nie ten pomysl bym padl, strata levela, kasy.
Mowie wam badzcie spokojni nawet jesli macie pasc nieunikniono bo moze sie zdarzy ze gonia cie nOOby. Jesli nie ma ucieczki atakuj napastnika. Oddaj mu marne gp albo rzecz zeby cie zostawil. Lepiej walczyc niz czekac az cie zabija
Ostatnio edytowany przez kurczak2828 - 02-01-2009 o 15:59.
|