Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mooi
Nom racja, porobi parę lat co niedziele stówkę z tacy wyjebie. W każdy piątek na pokera z bownikiem się ustawia jego też ojebię na kaskę. I w ten sposób po pięciu latach kupuje nowiutki samochodzik, rolexa, trochę łachów rezygnuje z kapłaństwa i na podryw na wiejskie party  Ale już przy temacie chrześcijaństwa podobno 21.XII.2012 r. Kończy się era "lamparta" [wiem że to dziwnie brzmi] ale właśnie wtedy kończą się kalendarze "Majów" i Starożytnych Rzymian, tak btw. to ma być koniec świata. Najpierw ma się rozstąpić niebo i wszyscy wierzący ludzie mają zostać w ułamku sekundy zabrani do "nieba". Następnie Ci niewierzący mają zostać przez 7 dni na ziemi i zmagać się z kataklizmami... Ci którzy przeżyją mają rozpocząć nową erę ludzkości. Kończę czytać czwartą książkę o tej tematyce i sam nie wiem co o tym myśleć ;/ Ludzie starsi może nawet ktoś na forum by się znalazł kto słyszał już podczas swojego życia o pseudo końcu świata bo zapytałem o to mamę to powiedziała że podczas jej życia już 6 miało ich być, ja dopiero 16 lat żyję i niewiele słyszałem o końcu świata aż do świąt kiedy siora mi kupiła książkę.O tym jest naprawdę głośno dla przykładu nawet Św. Jan w swojej apokalipsie małostkowo to opisał. Wielu szarlatanów o tym też mówiło w swoich przepowiedniach ...
P.S -
Przepraszam że zawracam Wam głowę takimi durnotami ale chcę wiedzieć co o tym myślicie.
|
Jak Jan Paweł II zmarł[*], i ludzie wybiorą Czarnego papieża to po jego smierci ma byc koniec świata. Ale że ludzie wybrali Benedykta XVI (bialy papiez) to niby wszystko ok. Co Ciekawe tydz. po tym przeczytalem w gazecie ze (Angora) Benedykt XVI ma murzyna w swoim rodowitym herbie