Czy konieć swiata nastąpi to nie wiem, ale napewno będzie się żle dziac w przyszłości, oto pare mojich osobistych zauważeń(nie zawsze na temat

):
Bomby Atomowe - przez dużo osób uważanych za zagrorzenie dla świata, ale tak wogule po co one są ??, chyba tylko po to by trzymac wrogów w szachu, wytłumacze to na przykładzie:
Ameryka wypowiada wojne Rosji (ciekawe skąd to znacie

), i rypie w nich atomówką, na syberii mamy +50 w cieniu a ludzie świecą po nocach, mateczka Rosja nie będzie dłużna i ameryce przybywa kolejny wielki krater, kolejna wielka rakieta niszczy resztki rosi i tak oto populacja ziemi zmiejszyła sie o 75% w ciągu 2 tygodni. Czyli wiem jedno, teraz, gdy atomówką można wyrównać pół ziemi to raczej nikt jej nie urzyje....
Niesmiertelnośc - prawda, cool być nieśmiertelnym

, naukowcy nad tym pracują i jakoś im idzie, wydłurzyli życie jakiegoś pasorzyta 3 krotnie, ale co będzie jak tak każdy człowiek na ziemi będzie niesmiertelny (6mld) i dobiorą się w pary i spłodzą potomstwo (niesmiertelne) czyli uznając, że 1 para da 2 bobasów dale jam to 12mld po pierwszym pokoleniu, 24 w drugim... 96mld w czwartym, dalej nie licze bo to straszne, poprostu nie będzie miejsca naswiecie.
inne zagrorzenia dla ludzkosci zostały omówione wczesniej (chyba), a ja lece spac, bo jutro egzamin ścisły więc cya for all
(błędy poprawie jutro

)