Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2009, 13:44   #72
Tawer Redeye
Użytkownik Forum

Tawer Redeye's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Tawer Redeye ma numer GG 631049 Tawer Redeye ma login Tlenu kamix21@o2.pl
Domyślny

Uff... dawno się nie logowałem
Temat powraca jak bumerang od dawnych czasów
Tibia 7.6 - czasy były całkiem fajne, ale chyba właśnie w tamtym upie kompletnie przerobili system magii Pamiętam, że koło upa 7.6 ludzie sprzedawali różdżki po 10-15k nie wiedząc jakie będą po upie. Sam zaczynałem na tydzień przed upem 7.5 i najlepiej właśnie wspominam 7.5 mimo tej kiepskiej grafiki, starej trawy no i 83 ek siedzącego w Ab po czym próbującego mnie zmusić do robienia uhów na 9 lvl(sęk w tym, że uhy były od chyba 6 mlvl i many którą miałem dopiero na 13lvl). Potem weszły różdżki, i okazało się, że te całe hmm które bp-kami robiłem razem z siostrą nie były nikomu potrzebne - weszły w sklepy(no i z całych legionów farm run nic nie zostało). Mimo zniszczenia farm uznałem to za jedno z gorszych rzeczy - sorc nie mógł dorobić w wolnym czasie. Swego czasu myślałem nad tym tematem, ale uznałem, że to nie ma sensu bo nigdy potem nie spotka się tego klimatu - za dużo ludzi odeszło i nie wróci :/ Jedyne co by mogli zrobić to usunąć hotkeye, ale to uniemożliwiłoby z deka hunty na tych mocnych potworach(jak nie wyrabiają na wbudowanych botach to jak z aktualnym brakiem skilla mają ubić bestie i przeżyć przy okazji?). Jeśli w tibii będzie mniej noobów to może starzy wyjadacze powrócą
272 posty
Tawer Redeye jest offline