Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2009, 13:47   #3849
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Cytuj:
Dragony - Czytałem , myślałem i wiem! COPPER SHIELD QUEST! Leży tam nie żywy dragon , czemu nie żywy? PONIEWAŻ! Dellhaimowi nie nawidzi Amber bo zrobiła coś strasznego , Co to było?
Gdy Amber była w thais chciała pomóc w misjii zabicia smoka , lecz król powiedział że nie da rady. Przekazała wiadomość Dellhaimowi , lecz nie mówiła że nie ma brać w tym udziału , poszli szukać smoka i spotkali Hyanceta , Amber wydała Dellhaima Hyancetowi ponieważ to on ukradł miecz i Hyanciet szukał dallheima by go zabić , Dellhaim uciekał i wpadł do dziury , leżały tam ciała ludzi ( z katany ) Hyanciet ożywił je i powstały SZKIELETY! Dellhaim wybiegł z dziury i uciekał na południe , ( BYŁ TO COPPER SHIELD QUEST ) Hyanciet nie dawał rady i zaczął strzelać z Fire Fieldów ( z tąd ogień ) Dellhaima zobaczył dragon i zaczęła się walka Dellhaim prawie poległ lecz zdąłał zabić bestię , wrócił do miasta, KONIEC Za to włąsnie nie nawidzi Amber. ZKOMENTUJCIE TO
To już było dokładnie wyjaśnione w tym temacie. Smoka zabiło trzech poległych, którzy mają groby w drodze do Ghoula.
Cytuj:
Tom zabił dragona...
Kolejny.

To pisałem ja, Marcin bez 24.