Podanie
Witam, oto moje podanie:
1. Mam na imię Mateusz, mam 14 lat. Interesuje się informatyka i ogólnie wszystkim co z tym związane. Uczęszczam do klasy 2 gimnazjum. Problemów w nauce jako tako nie mam. Pracy jeszcze nie posiadam.
2. Na forum przebywam ponad rok czasu, jeśli chodzi o sukcesy to żadnych nie posiadam, ale mam nadzieję, że takowe będą. Praca na innych stronach można powiedzieć, że była - miałem własne forum i nic poza tym.
3. W grze moje osiągnięcia nie były może za duże, ale to przecież tylko zabawa. Więc: posiadałem 76 rycerza na świecie "Danubia", 99 paladyna na świecie "Selena". Oba "accounty" posiadały premium account. Osiągnięć nie było żadnych. W Tibie gram ponad 4 lata.
4. Chciałbym zostać supporterem ponieważ: bardzo lubię pomagać w dużych projektach i chciałbym pomagać innym (czyt. pisać nowe rzeczy dla serwisu).
5. Wydaje mi się, że nadaję się na tą pozycję ponieważ jeśli chodzi o prace i staranie się jestem w tym dobry. Chodzi mi tutaj o to, że jeśli coś robię to staram się jak najlepiej potrafię i nie chcę żeby inni się na mnie zawiedli.
6. Jeśli chodzi o rozwój strony to można by wprowadzić kilka nowych rzeczy, np. obecnie brakuje nowych czarów w dziale "Magia".
7. Najchętniej zająłbym się rozwojem strony, pisanie nowych wiadomości ze świata Tibii.
8. Dlaczego mnie? Uważam się za osobę godną zaufania, i pracowitą. Staram się zawsze żeby moja praca nie była byle jaka. I ogólnie lubię pomagać.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
|