Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2009, 11:43   #788
Don_Kustosz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
Don_Kustosz ma numer GG 4243203
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rosan Pokaż post
Żeby takie ***** jak ty, mające w avatarku plecy swojej starej mogły się dalej bluzgać do nas 'czemu to my nie możemy być the best i robić pod publikę, bo ofc my wszystko gadką zalatwiamy [; '

Tak więc kochana szkapo - zero null
Marcelku percelku - zero null

Najwięcej macie do powiedzenia - zero robicie, stoicie na 1 sqm, po czym wychodząc z HFF słyszę 'co spierdoliło się do tp?!@?12;DD;D:XD'

Stary przez cały quest robiłem z wami co chciałem a wy płakaliscie jak ****, na poczatku zalogowalo nas 3ch efekt - juz 6 padlo na 1st bossie, dalej to już tylko slalom.

Powiedział gungir

INQ deadly dragons - doszedl do polowy hff - Dec 14 2008, 19:37:11 CET Died at Level 131 by a hellfire fighter
5min potem - 2ga pod samym tp - Dec 14 2008, 19:49:59 CET Died at Level 130 by a behemoth
10:34 Gungir [125]: pierdole, za tydzie ide z amen

PSEUDO INQ AMENO - doszedl do bossa - Jan 03 2009, 09:52:42 CET Died at Level 131 by an eye of the seven

exiva "gungir
A player with this name is not online.
1 sprawa od kiedy masz cos do mojej mamy ?
2 sprawa naucz sie pisac palancie
3 sprawa to wedlug was pvp nauczysz sie bardziej na non pvp ? GZZZ to jest tak naprawde pokazanie jakie jestescie cioty bez skilla ;d kazdemu grozicie, a zbyt duzo osob od was nie padlo -.-
4 sprawa ja tez moge powiedziec na non pvp to latwo trapowac lurujesz monsterki i dajesz m walla -.-
Don_Kustosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem