Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2009, 13:05   #8254
Galera_Warrior
Użytkownik Forum

Galera_Warrior's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina Pokaż post
Tak dziwne, że skupiony byłeś na Moradinie, na mnie i kilku innych, a jakoś nie widziałem żebyś wytykał prawdę swoim teammates, którzy też pooddawali chary dla br . I dziwne, że działo to się zawsze jak FTP przegrało openkę itd.
Szukając tego tematu spędziłem 5 min przed kompem =), a jest wiele innych twoich postów zwłaszcza kierowanych do Moradina, które są bezsensowne, aby komuś dokopac, bo wiedziałeś, że koniec FTP był bliski . I to jest właśnie to, jeździłeś tylko dla tych Polaków, którzy byli w HP. U nich widziałeś najwięcej wad.
Teraz zaczynasz płakac, jacy to my jesteśmy z nowego chara? A gdzie się podział Adar Zevonto? Wiesz dobrze, że pisząc więcej z tamtego chara robisz z siebie jeszcze większego idiotę i się ośmieszasz przed innymi.
Powiem ci tak, czas zaczac cie ignorowac bo jak widzisz nie na wszystkich zadzialalo zwracanie na siebie uwagi. Juz to kiedys pisalem ze na ciebie, i twoje bajki mam wyjebane jajka, glos te swoje kazania i tak malo kogo to obchodzi. Zasmiecasz forum Iridii wchodzac tu ze sprawami o ktorych nie masz pojecia. Grasz na Silverze? Nie. Grasz na Iridii? Nie. Wiec sobie postuj na forum szachowym i im zasmiecaj. Dziekuje i dowidzenia

Notka

Od zawsze... Na zawsze... Łódzki KS
Galera_Warrior jest offline   Odpowiedz z Cytatem